Vrijdag 1 april

Inzameling oud papier Vakantie voor Iedereen

8:30 | Kennedyplein

U hebt weer de mogelijkheid om uw oud papier, karton en boeken in te leveren op het Kennedyplein. De vrijwilligers helpen u graag. Kent u iemand in uw omgeving die zelf niet in staat is om zijn of haar oud papier naar het Kennedyplein te brengen? Help diegene dan een handje, en neem ook zijn of haar oud papier mee. De opbrengst is namelijk voor het goede doel, te weten voor de Rijsbergse mensen met een beperking. De  inzameling op het Kennedyplein vindt plaats op vrijdag 1 april van 8.30 tot 17.30 uur.

 

Bingo bij de Tonpraatfamilie

20:00 | Café Buitenlust

Op vrijdag 1 april organiseert de Tonpraatfamilie weer een bingo bij Cafe Buitenlust. De bingo begint om 20.00 uur en om 19.00 uur gaan de deuren open. Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Dus kom allemaal op vrijdag 1 april as naar Cafe Buitenlust, Huisakkerstraat 2 in Rijsbergen.

 

Zaterdag 2 april

8:30 | Kennedyplein

Mogelijkheid om al uw oud papier, karton en boeken in te leveren op het Kennedyplein. De vrijwilligers helpen u graag. Zaterdag 2 april van 8.30 uur tot 11.30 uur. De volgende inlevering is op vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei. Namens het bestuur en de leden zijn wij jullie ontzettend dankbaar.

 

Repair Café in Pluspunt Nonnekeshof

10:00 | Pluspunt Nonnekeshof

Op zaterdag 2 april is er weer een Repair Café in Pluspunt Nonnekeshof. Van 10.00 tot 14.00 uur helpen vrijwilligers bij de reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en gebruiksvoorwerpen. Bij het Repair Café zijn verschillende reparatiedeskundigen aanwezig. Zo maken je spullen kans op een tweede leven. Goed voor het milieu en voor de portemonnee! Het Repair Café gaat iedere eerste zaterdag van de maand open van 10.00 tot 14.00 uur. Dus op 2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 10 september, 1 oktober, 5 november en 3 december. Locatie is Pluspunt Nonnekeshof, Nonnekeshof 5 in Zundert.

 


Zondag 3 april

Gastendienst NGK Rijsbergen

10:00 | Nederlands Gereformeerde kerk

Op 3 april organiseert de NGK Rijsbergen e.o. ‘Diakonia’ een gastendienst met als thema ‘Slaapt God?’ De dienst begint om 10.00 uur en is aan de Gommersstraat 87 in Rijsbergen.

 

Donderdag 7 april

Nachtelijke Van Goghwandeling

19:30 | Camping de Ossewei

Op donderdagavond 7 april organiseert VVV/Van GoghHuis in samenwerking met Natuurmonumenten, een alternatieve herhaling van Vincents nachtwandeling. In kleine groepjes vertrek je onder leiding van een gids en loop je door de bossen en over de heide (waar je normaal gesproken na zonsondergang niet meer mag komen) naar het kerkhof van de Protestantse Kerk in Zundert. Vanwege de veranderde verkeerssituatie tussen Oudenbosch en Zundert is gekozen voor Camping de Ossewei als vertreklocatie waardoor je het landschap meer zoals Van Gogh in zijn tijd ervaart. Na een tussenstop in Atelier De Moeren vervolg je de route zoals Van Gogh die moet hebben gelopen. Vertrek vanaf Camping De Ossewei, Nieuwmoerseweg 18a, Achtmaal. Verzamelen vanaf 19.30 uur. Vertrek in kleine groepjes tussen 20.00 en 20.45 uur. Aankomst met een hapje en drankje tussen 23.00 en 24.00 uur. Afstand ongeveer 16 km. Meer informatie: balie@vangoghhuis.com. Start- en eindlocatie van de wandeling zijn niet gelijk. Vervoer dien je zelf te regelen.