100-jarige St. Cecilia blijft de bloemetjes buiten zetten

RIJSBERGEN - Na een zeer geslaagd weekend blijft St. Cecilia de bloemetjes buiten zetten. Tijdens de uitvoering van afgelopen zondag heeft de vereniging een Koninklijke Erepenning ontvangen. Een erkenning vanwege haar 100-jarig jubilea en haar maatschappelijke betrokkenheid in Rijsbergen. 


Daarnaast hebben we ook ere-lid Ad v.d. Buijs in het zonnetje gezet. Ad is maar liefst 65 jaar lid van St. Cecilia. Hij heeft zich vele jaren actief ingezet voor o.a. de rondgang en de teerdag. Ad geniet vooral van de sociale zaken in de vereniging. Uiteraard ontvingen Ad en Margriet hiervoor een bosje bloemen. Maar St. Cecilia zal de komende tijd voor heel Rijsbergen de bloemetjes buiten zetten.


Perkplanten verkoop

St. Cecilia komt al vele jaren één keer per jaar langs de deur om te vragen om een financiële bijdrage. De laatste jaren bent u van ons gewend, dat we diverse perkplanten verkopen. Dit keer kan het zijn, dat er bij u wordt aangebeld of dat u een flyer in de brievenbus vindt. Door het kopen van deze planten steunt u Muziekvereniging St. Cecilia. Wij weten immers, dat velen van u onze vereniging een warm hart toedragen. En zeker in een jubileumjaar willen we graag extra uitpakken (o.a. tijdens de kermis en de RICH-concerten).

De komende week wordt er in Rijsbergen een flyer verspreid met daarop het te kiezen assortiment en een bestelformulier. Op deze flyer staat alle uitleg over hoe u kunt bestellen. Ook kunt u een bestelling plaatsen op: https://www.sintceciliarijsbergen.nl/plantenactie. De bestelling wordt na betaling op vrijdag 6 of zaterdag 7 mei bij u aan de voordeur weggezet (in Rijsbergen). Zo heeft u een vrolijke tuin en u steunt St. Cecilia.[n]