Komende activiteiten bij KBO Zundert

ZUNDERT - Blijft alles betaalbaar voor senioren en ouderen? Het is een aparte tijd waarin we beland zijn. Eerst waren er twee Corona jaren, met bijzondere gebeurtenissen en verdriet voor vele families. Daarna begon de oorlog in Oekraïne.


In deze periode krijgt ieder van ons ook nog te maken met grote prijsstijgingen van producten en diensten, en het einde is niet in zicht. Vooral voor de senioren en ouderen heeft dit grote gevolgen en hierdoor kunnen ze in de problemen komen. In de winkels wordt alles snel duurder, huren stijgen en energie wordt onbetaalbaar. Er is geen of onvoldoende aanpassing van de pensioenen. Dan zijn er ook nog de belastingen. De formulieren zijn weer binnen om aangifte te doen van je verdiensten in 2021. Als KBO Zundert willen wij onze leden en anderen helpen bij het invullen van de belastingpapieren om er voor te zorgen dat er geen cent teveel betaald wordt. Onze belastinginvullers kijken ook of u recht hebt op toeslagen en zullen de aanvraag verzorgen. U kunt bellen met Kees Sprenkels: 0623348552 en of met Jos Deelen: 0765976103.


Programma April

Fietsen: Maandag 25 april, start op plein voor Boerenbond, vertrek 13.00 uur. Vanwege Pasen is er slechts een tocht in deze maand april, informatie bij Kees van Hassel : 0640903112.

Bingo: Paasbingo op maandag 11 april, in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30u. 

Maandpuzzel: Bij de nieuwsbrief ontvangen, inleveren voor 15 april. De winnaar ontvangt een cadeaubon.

Wandelen: 8 mei organiseert Buurtschap Molenstraat haar wandelevenement. Wij roepen onze leden op om hier aan deel te nemen. Busreis en orgelmiddag hier geven wij volgende keer aandacht aan.[n]