Donderdag 7 april

Nachtelijke Van Goghwandeling

19:30 | Camping de Ossewei

Op donderdagavond 7 april organiseert VVV/Van GoghHuis in samenwerking met Natuurmonumenten, een alternatieve herhaling van Vincents nachtwandeling. In kleine groepjes vertrek je onder leiding van een gids en loop je door de bossen en over de heide (waar je normaal gesproken na zonsondergang niet meer mag komen) naar het kerkhof van de Protestantse Kerk in Zundert. Vertrek vanaf Camping De Ossewei, Nieuwmoerseweg 18a, Achtmaal. Verzamelen vanaf 19.30 uur. Vertrek in kleine groepjes tussen 20.00 en 20.45 uur. Aankomst met een hapje en drankje tussen 23.00 en 24.00 uur. Afstand ongeveer 16 km. Meer informatie: balie@vangoghhuis.com.

 

Vrijdag 8 april

Bingo Buurtschap Wernhout

19:30 | Café de Valk

Op vrijdag 8 april houdt Buurtschap Wernhout een bingo-avond met hele mooie prijzen. Er zijn 6 rondes, een superronde en een kinderronde. Aanvang 19.30 uur bij Café De Valk in Wernhout. Zaal open vanaf 19.00 uur.

 

Zaterdag 9 april

Voorjaarsconcert Nut & Vermaak

19:30 | Café-Zaal Victoria

Op zaterdag 9 april en zondag 10 april voorjaarsconcerten Zaal Victoria. Wij zijn weer blij om voor jullie te kunnen spelen tijdens ons verlaat nieuwjaarsconcert, welke wij hebben omgedoopt naar het Voorjaarsconcert. Zeker omdat dit gelijk de start is van ons 180-jarig jubileum. We hebben gekozen voor een repertoire met alle muziek, waar wij als leden leuke herinneringen aan hebben of gewoon heel graag nogmaals willen spelen. Voor de pauze zullen het opleidingsorkestje en de drumband van Nut en Vermaak u verwennen met hun leuke nummers. In de pauze zal het toneel omgebouwd worden voor het grote orkest om knallend af te sluiten. Concert op 9 en 10 april bij cafe/zaal Victoria, Molenstraat 118 te Zundert. Aanvang: 9 april 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur); 10 april 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur). Kaartjes bij Wouw! Da’s lekker, Molenstraat 26a, te Zundert.

 

Con Amore presenteert: Kermis

20:00 | Gemeenschapshuis Wierenbos

Dit concert wordt een voorjaarskermis in plaats van een najaarskermis. Kom gezellig met ons meegenieten van een avond vol vermaak op de kermis. Wat dacht u van een rondje in de draaimolen, een ritje in de achtbaan. Of durft u mee naar het spookhuis? En misschien heeft onze waarzegster wel mooie voorspellingen voor u in petto. Uiteraard hebben wij een afwisselend muzikaal programma voorbereid om voor de juiste sfeer te zorgen. Daarbij verwelkomen wij ook de muzikanten van de band Ome Joris. Thema-avond op zaterdag 9 april om 20.00 uur in gemeenschapshuis Wierenbos, Wernhout. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa, vanaf 19.00 uur is de zaal open.

 

Zondag 10 april

St. Martinus meets Benegrenska

9:45 | Café de Toekomst

Zondagochtend 10 april ontmoeten de fanfare en percussiegroep van St. Martinus Achtmaal de muzikanten van Benegrenska in een uitwisselingsconcert vanaf 9.45 uur in zaal de Toekomst. Benegrenska is een blaaskapel, gespecialiseerd in Moravische, Boheemse en Egerländer muziek. Onder leiding van Kapelmeester Gerard Peeters is Benegrenska in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd orkest in de wereld van de blaaskapellen. Benegrenska zal u in dit mini-concert meenemen in de wereld van de volksmuziek. Gratis entree, zaal open 9.30 uur. 

 

Voorjaarsconcert Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak

11:00 | Café-Zaal Victoria

Op zondag 10 april gaan wij ons voorjaarsconcerten houden in de zaal van café Victoria. Dit is de start van ons 180-jarig jubileum. We hebben gekozen voor een repertoire met alle muziek, waar wij als leden leuke herinneringen aan hebben of gewoon heel graag nogmaals willen spelen. Voor de pauze zullen het opleidingsorkestje en de drumband van Nut en Vermaak u verwennen met hun leuke nummers. In de pauze zal het toneel omgebouwd worden voor het grote orkest om knallend af te sluiten.Het concert vindt plaats op 9 en 10 april bij Cafe/zaal Victoria aan de Molenstraat 118, te Zundert. Aanvang op 10 april: 11.00u (zaal open om 10.30u).Voor kaartjes kunt u terecht bij Wouw! Da's lekker, Molenstraat 26a, Zundert.


Donderdag 14 april

Alzheimer café Zundert

19:30 | De Willaert

Donderdagavond 14 april gaat het Alzheimer café in Zundert weer van start! Deze keer is het onderwerp Edomah; Ergotherapie bij Dementerende Ouderen en Mantelzorgers Aan Huis. Gastspreker is Ina Gommers ergotherapeut. Locatie: ‘t Warm Hart in de Willeart in Zundert. Iedereen is welkom! In de Willaert houden we nog wel 1,5 meter afstand. Zaal open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 tot 21.00 uur. Info: Wendy Brugman, 06-51723594.