Ad en Willem van G.T.S.T. ontvangen hun prijzen, Ad Bastianen was helaas niet aanwezig.
Ad en Willem van G.T.S.T. ontvangen hun prijzen, Ad Bastianen was helaas niet aanwezig. Foto: Robert van Gils

GTST wint Heren Zaterdag Winter Tenniscompetitie

ZUNDERT - In Tenniscentrum de Leeuwerik vond de afsluiting plaats van de heren winter competitie. Er werden tot 12.00 uur wedstrijden gespeeld. Daarna vond de prijsuitreiking plaats. Uit handen van Robert van Gils (competitieleider) ontvingen de spelers van het winnende team de beker en champagne. 


Vooraf werd er nog even een terugblik geworpen op het afgelopen seizoen. Door corona moest er ook bij deze competitie flink gesleuteld worden aan de wedstrijdschema's. Maar door de flexibele houding van alle teams en deelnemers lukte dat iedere keer weer. Met als resultaat dus toch een einduitslag op zaterdag 9 april. Het Zunderts team GTST bestaande uit: Ad en Willem Neele samen met Ad Bastianen mag zich het komende jaar kampioen noemen. Opmerkelijk is het feit dat alle teams onderling v.w.b. de uitslagen dichter bij elkaar eindigen. Dit belooft natuurlijk weer vele spannende wedstrijden vanaf de start in het najaar. Alle teams samen zijn een hechte club dat blijkt ook wel uit het altijd zo gezellige onderlinge Oude Nol toernooi en konijnenmaal de zaterdag voor kerst. Ook tijdens de prijsuitreiking, waarbij nagenoeg van alle teams spelers aanwezig waren.


Uitbreiding komend seizoen

De competitie kan het komende seizoen 2022-2023 uitbreiden met enkele teams. Een team kan bestaan uit minimaal 3 heren, meer kan ook en er wordt gespeeld op zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. De basis is daarbij dat er om de week gespeeld wordt. Alle info vindt u op www.tenniscentrum.nu maar let wel op vol is vol wacht dus niet te lang met uw aanmelding.[n]