Fotopuzzelwandeltocht
Ons Genoegen slaat aan

ZUNDERT - De fotopuzzelwandeltocht die kruisboogvereniging Ons Genoegen dit jaar voor het eerst georganiseerd heeft is een groot succes geworden.


De wandeltocht was een jaar uitgesteld in verband met corona, maar kon dit jaar gelukkig wel door gaan. Hij zou eerst in december en januari gelopen kunnen worden, maar omdat de horeca weer enige tijd gesloten was door de corona maatregelen is hij met een maand verlengt tot 28 februari.

Het grote aantal deelnemers en de vele positieve reacties heeft de organisatie blij verrast. Wij zijn dan ook voornemens om hier een traditie van te maken en ieder jaar in december en januari een fotopuzzelwandeltocht te organiseren, zoals wij ook jaarlijks in juli en augustus een fotopuzzelfietstocht organiseren.


Raden paperclips
Er was weer een pot waarin het aantal stuks geraden moest worden. Dit keer waren het paperclips. Er zaten er 366 in dit keer. Er waren voor beide afstanden 3 prijzen beschikbaar, welke inmiddels bij de winnaars zijn bezorgd.


Winnaars 10 en 15km
Bij de 10 km is de eerste prijs gewonnen Jolanda Lambregts uit Schijf met -9, de tweede prijs door Johan Taks met -11 en Luzet Antonissen en Rianne van de Broek hadden een gedeelde derde plaats met -12.
De 15 km is gewonnen door Koos Schrauwen uit Sprundel met -14, de tweede plaats was voor Wim Valkenburg met -20 en de derde prijs voor Peter Schrauwen met -21.

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname, en hopen iedereen deze zomer weer te zien bij de fietstocht of in de winter bij de wandeltocht.[n]