alle info voor de wandeling
alle info voor de wandeling Foto: onbekend

Wandelevenement Zundert start op 8 mei

Sport en vereniging

ZUNDERT - Anders dan u misschien op de kalender hebt staan. Wij hebben helaas “noodgedwongen” onze geplande wandeling van 24 april verzet naar zondag 8 mei.

Het ontbreken van voldoende vrijwilligers door o.a. de geplande voorjaarsvakantie en nog wat andere redenen hebben ons dit besluit doen nemen. Met als groot risico dat er potentiële wandelaars op de verkeerde datum bij de start staan. Vandaar dat wij u vragen hier goede nota van te nemen en het vooral ook door te vertellen.
Dit jaar staat de omgeving rond het Oekelsebos en het bosgebied langs het Frans Baantje op het programma. Zundert Noord-Oost dus. De 25km komt zelfs, langs veel onderharde paden en bosgebiedjes, tot aan de Krabbebossen in de buurt van verkeersknooppunt Galder. Het is ons echt gelukt weer erg mooie routes uit te zetten voor de afstanden 6, 10, 15, 20 en 25 km en we nodigen u dan ook van harte uit de wandelschoenen die dag aan te trekken. Mooi weer kunnen we niet beloven maar meestal pakt het begin mei gelukkig goed uit.