Katholieke Bonden van Ouderen gaan op bedevaart

ZUNDERT - De KBO afdeling Zegge organiseert i.s.m. de Kring Gemeente Rucphen op woensdag 18 mei weer de bedevaart op Zegge. Ook de kringen Etten-Leur en Zundert is gevraagd deel te nemen de komende bedevaart.


De dag indeling is als volgt; vanaf 13.30 uur zullen de afdelingen hun vaandel voor in de Kerk plaatsen. Om 13.45 uur beginnen we met het bidden van het rozenhoedje gevolgd door een viering. Graag tijdig uw plaats innemen in de Kerk. De viering zal worden voorgegaan Pastoor van Geel, geassisteerd door Diaken J. van Steenoven. Na de viering is er gelegenheid om samen te komen in het gemeenschapshuis “De Nieuwenbergh” om gezamenlijk koffie of thee te drinken. Deze is gratis.

Hopelijk neemt U in grote getalen deel. De kringen Etten-Leur, Rucphen en Zundert, voorheen Kring “De Pannenhoef” willen heel graag deze mooie traditie in stand houden. Het samenzijn en samenkomen is voor de Katholieken Bond van Ouderen een belangrijk gegeven.

Vele KBO leden komen bij mooi weer mogelijk met de fiets. Ook hiervoor is toezicht georganiseerd, zodat U met een gerust hart de fiets kunt plaatsen nabij de Kerk. De KBO-afdeling Zegge en de Kringbesturen hopen samen dat vele leden na de verloren twee jaren weer met velen naar Zegge zult komen. Mede ook om deze traditionele bedevaart dag (H. Mis) gezamenlijk te vieren met daarna het fijne samenzijn in het gemeenschapshuis “De Nieuwenbergh”. Zorg dat U tijdig uw plaats in de Kerk heeft ingenomen, het stoort erg wanneer het rozenkrans gebed reeds begonnen is. Alle KBO afdelingsbesturen hopen op mooi weer en zien uit naar het samenzijn op 18 mei in Zegge.[n]