Jubileumboek nu bestellen van buurtschap Achtmaal

ACHTMAAL - Het begon allemaal in 1947 met een corsowagen die de titel Angorahoeve meekreeg. Vanaf dat moment heeft buurtschap Achtmaal 75 jaar onafgebroken aan alle corso’s deelgenomen. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot is gegaan zal niemand verbazen.


Er waren echter steeds weer enkele enthousiaste corsobouwers die er hun schouders onder zette en er voor zorgden dat buurschap Achtmaal bleef voortbestaan en uiteindelijk uitgroeide tot een stabiele corsobuurtschap. Een buurtschap met een heel eigenzinnig karakter dat in staat is gebleken hele bijzondere prestaties te leveren.


'75 jaar buurtschap Achtmaal'

Over de bewogen 75 jaar buurtschap Achtmaal wordt op dit moment hard gewerkt aan een prachtig jubileumboek. In het 140 pagina's tellende boek bevinden zich vele verhalen over hoe buurtschap Achtmaal heeft weten te overleven en uiteindelijk is kunnen uitgroeien tot de buurschap die het nu is. Naast de verhalen bevinden zich ook veel foto's van corsowagens, bloemenvelden en sfeermomenten. Dit alles levert ook een uniek naslagwerk op.
Het boek is vanaf heden te bestellen op de webshop van buurtschap Achtmaal. De levering staat gepland eind november, zodat ook de resultaten en activiteiten van 2022 nog in het boek kunnen worden meegenomen. Het boek is te koop voor €24,50. Er zal maar één druk plaatsvinden. Dus mis het niet en ga naar shop.buurtschap-achtmaal.nl en bestel daar je exemplaar van "75 jaar buurschap Achtmaal”.[n]