Achtmaal weer terug op aarde

ACHTMAAL - Een prima begin. Binnen 17 minuten had Achtmaal een comfortabele 2-0 voorsprong te pakken. Daarna kantelde de wedstrijd en verloor Achtmaal terecht van METO.

Achtmaal startte furieus aan de wedstrijd met druk vooruit drong het METO terug op eigen helft. Toch werd METO voor het eerst levensgevaarlijk een scherpe voorzet werd van dichtbij ingeschoten, met Roy redde knap met een reflex in de daarop volgende tegenstoot ging het heel snel. Roel werd weggestuurd door Jacky en schoot knap raak: 1-0! 10 minuten later was wederom raak. Jacky dook vrij op voor de METO goalie en met een bekeken schuiver liet hij hem kansloos: 2-0! Hierna zakte het spelbeeld naar een bedenkelijk niveau. METO kwam wat meer in de wedstrijd en deelde wat speldenprikjes uit tot de 29e minuut. Tycho ging maar half het duel aan waardoor de behendige spits alle gelegenheid kreeg op aan te leggen, de bal vloog met alle overtuiging in de bovenhoek: 2-1! In de 34e minuut had METO echter de terechte gelijkmaker te pakken: 2-2. Nog voor de rust stelde METO orde op zaken door de 2-3 onhoudbaar binnen te schieten. In de 49e minuut kreeg Achtmaal een corner en binnen een aantal balcontacten lag de bal in het Achtmaalse doel. Een goed uitgevoerde counter werd van dichtbij binnen geschoten: 2-4. Hierna zakte METO wat in en liet het Achtmaal komen, Achtmaal was deze middag echter niet bij machte om er voetballend door heen te komen. Behoudens een afstandschot van Roel dat de lat toucheerde kwam Achtmaal niet. Het werd ook nog 2-5 door wederom een prima counter van METO. Het slotakkoord was voor Axel die van dichtbij een voorzet binnen gleed: 3-5!