Afbeelding
Foto:

VV Zundert viert 90-jarig bestaan

ZUNDERT - VV Zundert viert 90-jarig bestaan groots en met iedereen. VV Zundert is een gezonde vereniging met een breed voetbalaanbod en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.


Regulier voetbal voor jeugd, dames en heren, Voetbal op Maat en Walking Football maakt V.V. Zundert een vereniging voor iedereen. Dus leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, sponsoren en supporters voelen zich er thuis.
Dit jaar is het al weer 90 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. 90 jaar met vele hoogte- en dieptepunten.
Op sportief vlak, maar zeker ook daarnaast.
Er is samen gefeest, samen gelachen, samen getreurd en helaas ook samen gerouwd. Omdat Zundert (spel)plezier naast presteren hoog in het vaandel heeft staan wordt dit jubileum met iedereen gevierd.
Want vv Zundert is wellicht net zo bekend van de feestjes als van de prestaties op het veld. De kantine en het ruime terras op het fraai gelegen sportpark de Wildert kunnen hilarische verhalen vertellen.


Jubileum programma


In het Hemelvaartsweekend en in het Pinksterweekend is er iedere dag een activiteit voor een verschillende doelgroep, met altijd de feesttent als einddoel.
Op donderdag 26 mei trappen we af met een Rood-Zwarte-Familiedag. Spelletjes voor alle leden met voldoende eten en drinken tussendoor.
Vrijdag 27 mei een 7x7 damestoernooi.
Zaterdag 28 mei Spelletjes onder de naam Koning Voetbal, een demonstratie van straatvoetballer Nelson de Kok en een miniveldtoernooi voor de diverse jeugdelftallen.
Vrijdag 3 juni officiƫle receptie en sponsoravond.
Zaterdag 4 juni Walking Voetbal evenement, Miniveld toernooi, wedstrijd Zundert Stars tegen Oud NAC met afsluitende feestavond.
Maandag 6 juni laatste wedstrijden Zundert 1,2 en 3 met aansluitend 538 Feest.
Voor meer informatie:
www.vvzundert.nl[n]