De start van de 5 km-loop in beeld.
De start van de 5 km-loop in beeld. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT

Van Goghloop Zundert kijkt uit naar nieuwe editie

ZUNDERT - Op 4 Juni organiseert de Van Goghloop Zundert de 14e editie van de Van Goghloop Zundert en de 13e editie van de Van Goghloop Wandeling. Met de (verwachte) weersvoorspellingen hoopt men op een mooie opkomst van lopers, natuurliefhebbers, fanatieke sporters en wandelaars.


Dit jaar zijn er drie verschillende afstanden te belopen, De WAM 2,5 km prestatieloop, de Van den Buijs Sanidrome 5km wedstrijd- en prestatieloop en de Sierbestrating Jacobs 10km Wedstrijd- en prestatieloop.

De route vind plaats door het hart van Zundert en zal starten en finishen van Cultuur Centrum Zundert.

Ook is er speciaal voor de kleintjes een CLTV Kinderloop georganiseerd. Deze bestaat uit een 500 meter (t/m 6 jaar) en een 1000 meter (7 t/m 12 jaar). Alle kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze kinderloop. Jonge en oudere kinderen, snelle en minder snelle, wie vaker loopt maar ook wie dat juist niet doet. Jonge lopers met een beperking zijn ook van harte welkom. Elk kind ontvangt na deelname een ijsje van De IJssalon van Zundert, aardbeien van CLTV Zundert Hoogstraten én een kortingsbon voor speelboerderij Scherpenberg. Daarnaast is er een springkussen aanwezig om alle overgebleven energie kwijt te kunnen.

Je kan je online inschrijven tot en met 3 Juni 23:59. Voor meer informatie kan je terecht op onze website www.vangoghloopzundert.nl


Van Goghloop Wandeling
Tijdens de Van Goghloopwandeling gaan lopers en wandelaars midden door Zunderts Schoonheid. Prachtige wandeling van 10, 15 en 30km zijn dit jaar uitgestippeld. De routes lopen met name door het Zundertse landschap en minder in de bebouwde kom.
Je zult dus vooral door de natuur en buitengebieden wandelen.
De route zal deels over verharde, en deels over onverharde wegen lopen.

De start locatie is bij de Annakapel, nabij Restaurant bij de Nonnen (Molenstraat 13, Zundert). 

De 15 en de 30 km kunnen al om 07:00 starten en de 10 km om 09:00. Een deel van de route zal ook plaatsvinden door gebieden van Brabants Landschap. Inschrijfkosten bedragen 4 euro zowel voor de 10, 15, en 30 km. 


Informatie

Voor meer informatie, kan je terecht op de website www.vangoghloopzundert.nl[n]