Maak zelf een zeepkist tijdens SPULplein
Maak zelf een zeepkist tijdens SPULplein Foto: Creatools

SPULplein zoekt creativiteit voor op een tapijt!

Sport en vereniging

ZUNDERT - In het weekend van de “Zomer van Zundert” organiseert stichting Rotor zondag 26 juni SPULplein. Een markt waar de muziek van Van Gogh Live gecombineerd wordt met een markt voor creatieveling, leuke spullen en gezellige activiteiten voor jong en oud.

Deelnemers gezocht! Tapijtje te huur!

SPULplein gaat het dit jaar net een beetje anders doen. Geen markt zoals je gewend bent met marktkramen voor kleine zelfstandige ondernemers. Maar een verzameling fancy tapijtjes.

Een tapijtje waar jij je creativiteit op kwijt kunt of gewoon je oude mooie spulletjes kunt verkopen. Doe ermee wat je wil, alles mag! Een soort vrijmarkt maar dan net anders.

Heb je dus mooie spullen die je wilt verkopen? Kun je een instrument bespelen? Wil je eigen gemaakte sieraden verkopen of liever gewoon iets ludieks doen? Geef je dan op via spulpleinzundert@gmail.com en huur voor 10 euro een tapijtje.

Meer dan een markt
SPULplein werkt al een aantal jaren samen met Van Gogh Live en dit zorgt voor een heel tof festivalsfeertje op het plein met onder andere live muziek van Fleur en Banolies. Buiten de tapijtjes, een goed terras en muziek is er nog veel meer te doen voor jong en oud. Zo is er een bijzonder schietbaantje voor jonge schuttertjes gemaakt door Gilde St. Willibrordus en is er een  super coole zeepkisten-baan waar je met je zelfgemaakte zeepkist een van de helling af mag racen! Er is een kledingruil waar je oude kleding met elkaar kunt ruilen en demonstraties van diverse lokale clubs. Dus ook wanneer je geen tapijtje huurt is er genoeg te doen.

SPULplein en Van Gogh live vindt plaats op 26 juni van 11-18:00 uur en is gratis toegankelijk.