Spelmoment van de wedstrijd Zundertse Selectie-NAC.
Spelmoment van de wedstrijd Zundertse Selectie-NAC. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT

NAC wint met 0-4 van Zundertse Selectie

ZUNDERT- In Zundert vond afgelopen week traditiegetrouw het oefenduel tussen de Zundertse Selectie en NAC plaats. Op sportpark De Akkermolen zegevierde de Bredase profclub met 0-4.

DOOR ADDO SPRANGERS

Het was woensdagavond gezellig druk langs de lijn bij de oefenwedstrijd van NAC tegen de Zundertse Selectie. Het duurde ruim een half uur tot het eerste doelpunt viel. Agougil krulde de bal op prachtige wijze in de kruising in de 36e minuut.

0-1 was ook de ruststand. Van de basiself van NAC bleef alleen Besselink staan.

Tien wissels kwamen voor NAC het veld op. In de 69e minuut was het Kosiah die van dichtbij de bal binnenwerkte. Hij scoorde in de 81e minuut ook de 0-3 binnen via een penalty.

In de 90e minuut maakte Kosiah zijn hattrick compleet, waarmee NAC de wedstrijd met 0-4 won.

Oefenwedstrijden
Afgelopen zaterdag  was sportpark De Wildert overigens opnieuw het toneel van een oefenwedstrijd van NAC. De Bredase equipe nam het daarbij op tegen het afgelopen seizoen naar de eredivisie gepromoveerde Excelsior Rotterdam. Dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Komende vrijdag staat NAC tegenover een andere promovendus. Dan reist FC Volendam af naar Breda. Dit duel wordt gespeeld bij JEKA en begint om 19.00 uur. Op zaterdag 23 juli speelt NAC op het terrein van Rood-Wit in Sint Willebrord tegen FC Eindhoven. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur. [n]