Afbeelding
FOTO DIRK BRAND

Albert Heijn Zundert wordt vernieuwd en groter

ZUNDERT - Albert Heijn aan de Molenstraat 58 in Zundert sluit zondag 24 juli om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en vergroot. De supermarkt krijgt het nieuwste concept waarbij extra aandacht is voor vers en gemak. Op dinsdag 16 augustus staat het team in de vernieuwde winkel klaar om klanten te ontvangen. “We gaan om 11:00 uur open. Iedereen is van harte welkom om samen met ons de opening te vieren. Het wordt een gezellig feest”, aldus supermarktmanager Rick van den Heijkant.


De verbouwing van Albert Heijn Zundert startte al een tijdje geleden met een aanbouw aan de achterzijde van het pand. Tijdens de sluiting wordt van de winkel, de vroegere passage en de nieuwe aanbouw één geheel gemaakt. De Albert Heijn wordt hierdoor vergroot tot maar liefst 2.000 vierkante meter. Ook de andere winkels in het hart van Zundert zoals de Etos en de Gall & Gall zijn vernieuwd en doen aan het openingsfeest op dinsdag 16 augustus mee.

In de Albert Heijn is straks veel meer ruimte en dus wordt ook het assortiment flink uitgebreid. "We krijgen vooral een groter versaanbod. Klanten vinden dan bij ons nog meer van alles, van bloemkool en avocado tot verspakketten en maaltijden.” De winkel wordt zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er komen twaalf zelfscankassa's, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. Ook komt er een stomerijservice. Rick van den Heijkant: "Het wordt een prachtige winkel, vol met vers en gemak. En waar je natuurlijk de bekende lokale producten zoals de Brabantse droge worst van Peeters kunt krijgen!”[n]