RTC met mooie
temperaturen onderweg

ZUNDERT - Zondagmorgen 17 Juli weer vroeg op pad, wat zeker ten goede kwam voor de verwachte temperatuur.


De A groep vertrokken om 8:00 uur voor rondje Willemstad via Liesbos, Zevenbergen, Moerdijk, Klundert, maar ze waren nog te vroeg in Willemstad voor de koffie. Uiteindelijk koffiestop gemaakt in Dinteloord en weer terug via Gastelsveer, Kruisland, Roosendaal, Nispen en nog voor een koele versnapering bij den Thuur. Met 108 km in de pocket en een gemiddelde van 31km/uur was dit weer een geslaagde dag. De B Groep vertrokken af Wernhout voor rondje Zandvliet met een mooie groep via Achtmaal, Sterbos, Kalmthoutse Heide, wat lekker fietsen was door die mooie bosomgeving met weinig wind. Uiteindelijk via Stabroek, Zandvoort, Berendrecht aangekomen bij de koffiestop Non Plus Ultra, na de koffie weer terug via mooi stuk Brabantse Wal, Nispen, Schijf, Zundert, Wernhout goed voor een kleine 95 km en mooi gemiddelde van 28 km/uur. C Groep vertrokken om 9:00 uur met ook een mooi aantal renners af Wernhout, Meer, Minderhout, Meerseldreef waar ook de koffie  genuttigd werd. Daarna terug via Galder, Rijsbergen, Panhoef, Zundert, Wernhout met 55 km in de pocket en de beentjes weer lekker los.


Programma Zondag 24 Julli A groep rondje Oesterdam van 100 km vertrek om 8:00 Uur.B groep Rondje Riel van 90 km vertrek om 8:00 uur. C groep eigen keuze ronde en vertrek om 9:00 uur.

 

Oproep Heren of Dames die graag eens willen proberen mee te fietsen zijn van harte welkom,zowel in de A,B,C Groep vertrek af achterkant De Valk Wernhout.of verdere info op de website van www.rtczundert.nl[n]