Activiteiten hartpatiënten trim- en gymclub

ZUNDERT - Na 2 jaren mochten we eindelijk weer eens bij elkaar komen voor de traditionele activiteiten met onze leden en  de partners. 


We zijn begonnen met onze jaarlijkse fietstocht die eindige bij Maria en Wim waar we ontvangen werden met koffie en gebak. De middag werd verder gehouden met een gezellig samenzijn, onder het genot van een hapje en drankje. Bedankt Maria en Wim voor de goede zorgen.


Bindingsdag

De traditionele bindingsdag hielden we bij Jac Nelleke in de Harmoniezaal. Eerst een korte jaarvergadering over 2021, gevolgd door de financiele verslagleggingen. Alle rapporten werden goedgekeurd. 

Na de pauze begonnen we met de bingo. Ook een jaarlijkse traditie. De tafel met prijzen moest er dus aan geloven in 5 rondes. Na een korte onderbreking was het tijd voor een heerlijk diner. Zoals gewoonlijk weer een zéér geslaagd festijn.

Alles overziende kunnen we spreken van een zéér geslaagde bindingsdag met onze leden en partners en de middag werd toepasselijk afgesloten met de verkoop van loten voor de a.s. Grote Clubactie. 


Ook mee sporten

Mocht u belangstelling hebben om mee te sporten als hartpatiënt of om gewoon een keer per week een uurtje te bewegen, we beginnen weer op dinsdag 6 september om 16.00 uur in sporthal onder de Mast in Zundert. Of kom gewoon eens kijken. 


Informatie

Informatie bij Corrie Konings, tel. 5976998 of Jac van Oers, telefoon 5961[n]