Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 10 september 19.00u: Woord- en Communieviering voor Nationale Ziekendag, initiatief van de Zonnebloem. Voorganger diaken J. v. Steenoven. Landelijke MIVA-collecte. Intenties: Kees v.d. Riet en Bet v. Gool jgt., Wies de Koning v. Bedaf, Janus Peeters jgt.. o.o. Klijsen-Gommers, Leo en Joke Nouws-v.d. Broek, o.o. Peeters-Rens, o.o. Lochten-Hermans, fa. Martens-Docx en de leden en overl. leden van de Zonnebloem in Rijsbergen.

H. Cornelius Achtmaal

Zaterdag 10 september: geen viering.

Dinsdag 13 september 9.00u: H. Eucharistieviering. Voorganger pastoor Hans v. Geel.

Uit onze geloofsgemeenschap is op 71 jarige leeftijd Ad van Roosendaal overleden. Afgelopen zaterdag hebben we afscheid van hem genomen in onze kerk, waarna hij is gecremeerd.

Zaterdag 17 september is het Zonnebloemviering en vieren wij het feest van de H. Cornelius, Patroonheilige van onze kerk.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zaterdag 10 september 17.00u: Eucharistieviering, voorganger pastor J. v. Steenoven. Intenties: jgt. To Jacobs-v. Aert; verj. Bets Dams-Nieuwenhuizen e.v. Nilles Dams. Voor zieken, ouderen en minder validen namens de Zonnebloem afd. Zundert. Caritascollecte t.b.v. MIVA.

Woensdag 14 september 9.00u: bidden van het rozenhoedje en Woord- en Communieviering, voorganger pastor J. v. Steenoven.

Overleden: Zaterdag 27 augustus is in de leeftijd van 89 jaar overleden Jeanne de Bruijn-Antonissen w.v. Janus de Bruijn. De afscheidsviering was op 31 augustus waarna zij begraven is.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Zaterdag 10 september: geen viering.

Donderdag 15 september 9.00u: Eucharistieviering. Voorganger Pastoor v. Geel.

H. Trudo Zundert

Zondag 11 september 11.00u: Eucharistieviering, voorganger pastoor H. v. Geel. Nationale ziekendag m.m.v. de Zonnebloem. Tweede collecte is bestemd voor het werk van de Zonnebloem. Intenties: jgt. Rinus Poppelaars; jgt. o.o. Antonissen-Vissers en zoon Jan; o.o. Suys-Jacobs; jgt. Johannes en Angelina Zagers-v.d. Brand; jgt. o.o. v. Sprundel-Vermeulen.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl. Zondag 11 september is er de Startzondag. Voorganger is ds. A. Vlieger en de organist is dhr. A. Eikelboom. Na de dienst is er een gezellig samenzijn en een lunch. Voor de kinderen is er ook een feestelijk programma.

Nederlands Gereformeerde Kerk Rijsbergen e.o. 'Diakonia'

Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. Info: www.ngkrijsbergen.nl. Tijdens de eredienst is er oppas voor de kinderen van 0-4 jaar en kindernevendienst voor de kinderen van 4-10 jaar. Zondag 11 september: ds. M. van der Klis.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack, tel. 0032 478413062, kenny.brack1@gmail.com. Vieringen: Op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Zaterdag 10 september: 17.30u Eucharistieviering. Zondag 11 september: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Maria v. Alphen en Frans Boeren.
In de tweejaarlijkse cyclus wat betreft de vormselcatechese, dient zich nu opnieuw de mogelijkheid aan om zich in te schrijven in de vormselcatechese, om het sacrament van het vormsel in het jaar 2023 te ontvangen. Inschrijven doet men digitaal via: www.sintfranciscus.com. Deze traditionele dag gaat door op zondag 18 september. Zie: www.parochiemeerseldreef.be/Aankondigingen.[n]