Programma Actieve Vrouwen Achtmaal

Fotowedstrijd - De AVA-fotowedstrijd 2022 met thema `Muziek` maak een leuke foto van een muziekinstrument, muzikant/groep laat je fantasie gaan. Lever deze op formaat 30x20 in bij iemand van het bestuur voor 9 september. Resultaat is te zien tijdens de tentoonstelling op het dorpsfeest.

Zonnebloem actie Foto´s kun je tot 8 september opsturen met de lengte in cm. Neem je foto als je denkt dat de plant uitgegroeid is en mooi in bloei staat met jezelf erop, mail deze door naar ons.


Dorpsfeest zondag 11 september Wij hebben 2 kraampjes besproken. Een voor de fotowedstrijd, thema dit jaar “Muziek”. Foto’s kun je nog inleveren, graag zelfs, tot en met 8 september Het 2ekraampje is voor het bekende “Draai zelf het rad, voor een prijs”. Ook hierbij willen wij graag enkele leden vragen die ons komen helpen tijden deze zondag, meld je aan al is het maar voor een paar uurtjes. Tijdens het dorpsfeest wordt de prijs voor zonnebloem actie bekend gemaakt. 

Fietsdag, vrijdag 23 september Voor de actieve liefhebbers is er wederom een mooie tocht uitgezet door Annie en Marianne. Vertrek vanaf de kerk om 9.30 uur, de tocht is ongeveer 69 km. Zoals altijd fietsen wij in een rustig tempo, dus voor iedereen goed te doen. Opgeven uiterlijk voor 9 september a.s.


Najaar openingsvergadering, dinsdag 4 oktober Alvast een voor aankondiging, deze avond begint om 19.30 uur in ons dorpshuis. Na de gebruikelijke agendapunten en uitslag kamerplantenwedstrijd willen wij een modeshow organiseren. Omdat de deelnemende winkeliers met hun voorbereidingen bezig zijn, willen zij graag weten hoeveel personen er gaan komen. Aanmelden voor 23 september!![n]