Nancy Dekkers met haar trofee.
Nancy Dekkers met haar trofee. FOTO JOHN HEIJNEN

Nancy Dekkers beste bij
NK brandweerwedstrijden

RIJSBERGEN - Nog maar zeven jaar geleden kwam zij bij de brandweer post Rijsbergen binnen gelopen. Afgelopen zaterdag werd zij de allerbeste 113 van heel Nederland bij de finale T.A.S. HD in Kootwijkerbroek. 


Samen met haar collega's van de post Bergen op Zoom nam Nancy deel aan deze reeks van wedstrijden. Steeds kwamen ze een ronde verder en afgelopen zaterdag was dan de grote dag. 

Met haar ploeg behaalde zij een prachtige 4e plaats. Maar persoonlijk werd Nancy de allerbeste van Nederland op de 113 positie.

Sinds 2015 is Nancy vrijwilliger bij de brandweer post Rijsbergen en al vanaf de eerste dag is haar carrière één rechte lijn omhoog. Binnen twee jaar behaalde zij haar diploma’s voor manschap en gelijk werd zij gevraagd om beroeps te worden bij de post Bergen op Zoom. In 2018 behaalde zij haar diploma’s chauffeur pompbediender en in 2019 behaalde zij verkenner gevaarlijke stoffen.
Op dit moment is Nancy bezig met een opleiding tot bevelvoerder/ brandmeester.

Post Rijsbergen is apetrots op deze kanjer en dit zal zeker niet het laatste zijn wat we van haar horen.


Ruimte voor brandweervrijwilligers

Binnenkort organiseert brandweerpost Rijsbergen een demo/info middag en bent u in de gelegenheid om Nancy persoonlijk te feliciteren. 

Maar u kunt ook in haar voetsporen treden, post Rijsbergen heeft nog ruimte voor brandweervrijwilligers.[n]

Nancy tijdens de wedstrijd