Afbeelding
FOTO THEATER ZUNDERT

Start nieuw Theaterseizoen

ZUNDERT - Op 7 oktober start Theater Zundert het nieuwe theaterseizoen. Het programma bestaat uit 'oude' bekenden en jong aanstormend talent. Wim Daniëls bijt het spits af met de voorstelling 'Koken met taal'. Wim is de chef-kok, die met woorden, punten en komma’s de heerlijkste taalgerechten klaarmaakt.


De Brabantse cabaretiers Christel de Laat en Mark van de Veerdonk (zijn laatste voorstelling) zullen gegarandeerd de zaal aan het lachen brengen met hun absurdistische grappen. Teun Toebes, de finalisten van Cameretten en Mart Hillen, zijn de aanstormende talenten. Samen met Café Brein presenteren we Teun Toebes. Teun is 22, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuisAan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes zal hij de toeschouwers meenemen in een wereld die zij dachten te kennen, maar nooit eerder zo zagen. Wie er dit jaar in de finale van Cameretten staan is op dit moment nog niet bekend. Maar de ervaring leert ons dat er altijd pareltjes tussen zitten! Mart Hillen is onze speciale TIP: het jongste gitaarfenomeen van Nederland, vertelt over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic, Mission Impossible en Bohemian Rhapsody Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld. Beatrice van der Poel en Thomas Verbogt brengen (in het kader van de boekenweek) verhalen met een zachte glans van melancholie. Een must voor liefhebbers van literatuur, het Nederlandstalige lied en poëzie. Het seizoen wordt afgesloten door Rapalje: zij nemen het publiek mee naar de hooglanden van Schotland met de vurige doedelzak, gevoelige ballades en stampende jigs & reels.

De voorstellingen vinden plaats in Koutershof Rijsbergen. Voor info en tickets kunt u terecht op www.theaterzundert.nl.[n]