Achtmaal wint na geweldige comeback

ACHTMAAL - Achtmaal begon zwak aan de wedstrijd. ODIO pakte al snel het initiatief. Vooral op het middenveld werd Achtmaal de gehele eerste helft weggespeeld. Achtmaal kon niet in de duels komen en ODIO had al snel de voorsprong te pakken. Een corner werd terug gekopt op de 16 meter waar een instormende speler de bal binnen ramde: 1-0.

Achtmaal leek daarna wat beter in de wedstrijd te komen. Het deelde daarna een speldenprikje uit via Tycho dat zijn schot echter te weinig kracht kon meegeven. Daarna sloeg het noodlot toe in een onschuldig duel ging Jesper kermend naar de vlakte. Zijn knieschijf ging uit de kom. Jesper verliet aangeslagen het veld, dit werkte op de ploeg door. Achtmaal was niet bij de les en pardoes lag de bal wederom achter Roy. Hij was kansloos op een inzet van dichtbij: 2-0. Niet veel later stuurde Jacky, Roel weg zijn inzet ging echter over. Na rust tapte Achtmaal uit een ander vaatje. Duels werden gewonnen en zeker het middenveld speelde verder vooruit. In de 57e minuut had Achtmaal haar aansluitingstreffer te pakken. Robbe stuurde zijn directe tegenstander het bos in en zag daarna Roel vertrekken, hij bleef koel en wipte keurig binnen: 2-1. Lang duurde het niet voordat de gelijkmaker op het scorebord stond. Een corner werd op doel gekopt door Erik, maar het was uiteindelijk Nick die het laatste zetje gaf: 2-2. Achtmaal rook bloed en het kreeg kort op elkaar 2 levensgrote kansen, die beiden gekeerd worden door de ODIO goalie. Toch was het in de 82e minuut wel raak. Erik stuurde Nick weg met een fantastisch volley binnen poeierde: 2-3!

Komende week speelt Achtmaal thuis tegen WVV, traditioneel een lastige wedstrijd.[n]