Oppermachtig Achtmaal heeft geen kind aan WVV

ACHTMAAL - Achtmaal begon ijzersterk aan de wedstrijd het legde binnen het kwartier de basis voor een eenvoudige overwinning op WVV.

Achtmaal schoot uit de startblokken. In de 1e minuut was het raak. Een corner van Roel werd door Nick onberispelijk binnen geknikt: 1-0! Achtmaal ging door en zeker het eerste kwartier was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de gasten. Achtmaal liet de bal makkelijk van voet naar voet gaan. Zo veroverde Robbe de bal op het middenveld, hij speelde Tygo in die de bal in een keer verlegde naar Roel. De aanvalsleider van Achtmaal kwam naar binnen en schoot in de korte hoek raak: 2-0! WVV was aangedaan en rijp voor de slacht. Achtmaal liet echter na om echt door te drukken . Zo schoot de ijzersterk spelende Jacky ruim over en kwam Erik net te kort bij een corner. WVV kroop hierna wat meer uit haar stulp, maar Achtmaal had deze middag de zaken prima op orde achterin. Eenmaal moest Roy handelend optreden, hij tikte een bal uit de bovenhoek.

Tweede helft

Na de thee pauze was het wederom Achtmaal dat de bovenliggende partij was. Echter was het onzorgvuldig in de eindpass. Zo creƫerde Achtmaal geen echte kansen. WVV stelde daar ook vrijwel niets tegen over. Tot in de 62e minuut. Een voorzet kwam pardoes voor de voeten van een Woensdrechtse aanvaller. Roy redde knap van dichtbij, ware het niet dat de bal daarna via een Achtmaal been weer richting het doel caramboleerde, wederom kon de Achtmaalse goalie daarna ternauwernood redding brengen. Daarna was het Achtmaal dat de wedstrijd definitief in het slot gooide. Roel werd diep gestuurd en oog in oog met de WVV goalie bleef hij kalm: 3-0! Achtmaal nam hierna wat gas terug, toch was het Jacky dat een fantastische solo echter niet kon afdrukken, hij werd afgestopt na 6 man zijn hielen te laten zien.

Zo nestelt Achtmaal zich op de 2e plaats. Komende week speelt Achtmaal uit in en tegen Sprundel. Een lastige wedstrijd. Let op de aanvangstijd van 14:00 uur[n]