Koffiestop Gilze.
Koffiestop Gilze. FOTO CEES VAN DER KLOOT

RTC lekker gefietst onder een mooi najaarszonnetje

ZUNDERT - A groep met een mooi aantal leden vertrokken voor rondje Zevenbergen met een fris aanvang temperatuurtje maar dat al snel overging naar een lekker najaarszonnetje. 


De route is gereden via Liesbos, Prinsenbeek, Zevenbergse Hoek, Zevenbergen voor de Koffiestop aldaar en daarna weer terug via Etten Leur, Klein Zundert, Wernhout goed voor een 70 km en een mooi gemiddelde. 

De B groep ook met een mooi aantal naar Gilze, de wind was ook goed gezind deze zondag. Gereden via Hazeldonk, Meersel Dreef, Strijbeek, Chaam en Gilze voor de koffie daarna terug zonder veel bijzonderheden via Ulvenhout, Galderse meren Rijsbergen, Klein Zundert, Wernhout, voor 72 km en mooi gemiddelde. 

C groep ook vertrokken met onbekende bestemming en mooi aantal renners en zonder grote bijzonderheden. Aanstaande Zondag sluitingsrit voor alle groepen en Traditiegetrouw word het seizoen afgesloten met erwtensoep van de club en worstebrood. Dit alles met ingekorte rit. Zondag worden wij verwacht om 11:00 bij de Toekomst in Achtmaal, vertrek is af de Valk te Wernhout om 9:00 uur.[n]