Selectie VVR
Selectie VVR Foto: Sandra Smits

VVR uit Rijsbergen heeft met concurrentie een gat geslagen.

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Om 12 uur trapte VVR 2 af tegen RCD 2. Met een mooie overwinning zorgde ze voor het goede voorbeeld voor VVR 1. Om 14.15 uur nog geen tegenstander te bekennen op het veld. Uiteindelijk om 14.20 kwam HBSS ook op het veld voor een warming-up. Hierdoor begon de wedstrijd iets later dan 14.30 uur.

Na 5 minuten was het al raak, 1-0 door Raf van Peer. Een begin wat je graag wilt hebben tegen een ploeg die zeer verdedigend speelt. VVR wat veel balbezit had probeerde door de verdedigende blok van HBSS uit Schiedam te spelen. In een aantal gevallen gaf HBSS VVR een aantal kansen op een presenteerbladje door achterin te gaan dribbelen wat tot balverlies leed. Helaas kon VVR deze cadeautjes niet uitpakken. In de 21ste minuut was het opnieuw Raf van Peer. Het was Milan Daemen die de bal precies genoeg verlengde waardoor Raf kon afdrukken. Dit was uiteindelijk ook de ruststand. Net zoals in de 1ste helft begon VVR voortvarend. Het was in de 49ste minuut Friso Bosma die zijn 1ste van de middag mocht maken. Op aangeven van Roy Hereijgers schoot Friso beheerst binnen. VVR speelde een aantal kansen bij elkaar maar het was te danken aan de doelman van HBSS dat VVR niet verder kon uitlopen. In de 64ste minuut was het opnieuw Friso Bosma die zijn 2de van de middag achter de doelman schoof. HBSS probeerde met lange ballen de spits weg te sturen maar de verdediging van VVR had haar zaakjes prima op orde. In de 79ste minuut was het Joep van Opstal die na een prima actie van de eveneens ingevallen Dave Peeters de bal in de verre hoek binnenschoot. Even een minuut of acht terug in de tijd. Een mooi moment voor Jolan Gooskens die na lang blessureleed zijn rentree maakte in het 1ste van VVR. Diezelfde Jolan luistert zijn rentree op met de 6-0. Dit was dan ook de eindstand. Mooi dat zowel VVR 1 als VVR 2 beide de 3-punten hielden op sportpark de Laguiten.

Deze week geen competitiewedstrijd voor VVR 1 maar een vrij weekend. Op 30 oktober reist het vlaggenschip uit Rijsbergen naar Wagenberg. VCW is dan de tegenstander die met veel vertrouwen aan de wedstrijd zal beginnen na de 0-2 overwinning op PCP.