Kom jij deze vrolijke vogel ontmaskeren?
Kom jij deze vrolijke vogel ontmaskeren? Foto: Malou Evers

Masked Singer Zundert - vrijdagavond 11 november

Sport en vereniging

ZUNDERT - Harmonie Nut & Vermaak bestaat dit jaar 180 jaar en daarom geven zij op vrijdagavond 11 november een feestelijk optreden in de Sporthal onder de Mast voor 750 man publiek. 5 zangers worden begeleidt door het orkest en combo, maar wie het zijn is een verrassing voor iedereen. Misschien is het wel jouw buurman, tante, neef of collega. Ook de leden van de harmonie weten het niet.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen en doordat de zangers niet gezien mogen worden is dat steeds een hele uitdaging. Geheel vermomd komen zij aan op de repetitie en vervolgens worden ze achter een gordijn gezet. Eveline Sand coacht de vocalisten.

Juryleden en presentatie duo

Net als op tv zijn er twee juryteams. Team 1 bestaat uit Burgemeester Joyce Vermue en Toon de Bruijn. Team 2 bestaat uit Olav den Ridder en Vera van Beek. Zij hebben deze avond de taak om de zangers te onthullen en gaan de strijd tegen elkaar aan. Het publiek wordt ook ingedeeld in twee teams en helpen de juryleden met raden. De avond wordt aan elkaar gepraat door Barry Joosen en Lennart Schrauwen. Na het concert gaat de avond verder met een DJ. De horeca wordt gefaciliteerd door Bart Goos en Ricardo van Hasselt.

Danseressen Basickx

Het podiumplaatje wordt compleet gemaakt met de danseressen van Basickx onder leiding van Nadia Jesoires. Kortom een avond met muzikaal vermaak voor jong en oud dat je zeker niet mag missen! Kaarten zijn verkrijgbaar via MaskedSingerZundert.nl.