Wandeltocht door buitengebied Etten-Leur en Zundert

RIJSBERGEN - Stichting Marathon Brabant organiseert op zaterdag 29 oktober de Van der Veeken Wandeltocht door het buitengebied van Etten-Leur en Zundert. Met deze wandeltocht heb je keuze uit twee afstanden: 15 kilometer en 30 kilometer. Je wandelt onder andere door en rondom de Pannenhoef.

De start is op zaterdag 29 oktober tussen 08.00 en 11.00 uur bij De Nobelaer, Parklaan 2 Etten-Leur. Wandelaars dienen uiterlijk 16.00 uur terug te zijn bij de Nobelaer.

Je krijgt bij deelname aan de Van der Veeken wandeltocht een consumptiebon, een medaille en routebeschrijving.

De routes zijn onderweg ook aangegeven met pijlen.

De 15 kilometer kent 1 rustpunt, de 30 kilometer 2 rustpunten. Wie een wandelboekje heeft, ontvangt van ons een stempel daarin.


Goed doel: BuitenThuisZijn

Per inschrijving gaat er € 2 naar het goede doel: BuitenThuisZijn. Hier kunnen (jong)volwassenen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, aan de slag met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun kracht. BuitenThuisZijn is gevestigd op de Menmoerhoeve, Zundertseweg 66.


Wandel je mee?

Houd jij van een stevige wandeling? Of ben je te geblesseerd om hard te lopen op de zondag van de Van Oers Marathon Brabant? Doe dan op zaterdag 29 oktober mee aan de Van der Veeken wandeltocht. Online inschrijven kan tot uiterlijk 10:30 uur op de dag zelf. Ga hiervoor naar www.marathonbrabant.nl/inschrijven.[n]