De KiKa vlag wappert aan de start- en finishlocatie aan de Luitertweg.
De KiKa vlag wappert aan de start- en finishlocatie aan de Luitertweg. FOTO DANIËL ELST

Zesde editie Marathon van Zundert in teken van KiKa

ZUNDERT - Aanstaande zondag (6 november) staat, na een jaar van afwezigheid, de Marathon van Zundert weer op de hardloopkalender.


Naast samen de hardloop hobby uitoefenen, gezellig bijkletsen, genieten van de mooie omgeving en sportieve toekomstplannen maken, staat ook deze editie in het teken van KiKa: want de slag om kinderen met de diagnose kanker te genezen is helaas nog steeds niet gewonnen. 

Start is rond de klok van elven in de ochtend aan de Luitertweg 1A in Klein Zundert waar, als alles naar verwachting verloopt, tegen 4 uur in de middag ook gefinished wordt. Er wordt gelopen op een tempo van tussen de 8 en 10 km/uur. Bij de groep aansluiten mag op elke willekeurige plaats langs de uitgezette route voor een afstand die de meelopende hardloper het best schikt. Let wel: deelname is voor eigen risico.

De route is deels verhard en onverhard en doet naast Klein-Zundert ook de hilights in de dorpskernen van Achtmaal, Wernhout en Zundert aan. Daarnaast wordt gelopen door natuur van de Pannenhoef, Hazemeren en Buisse Heide. Onderweg kan er aangemoedigd worden vanuit de horecagelegenheden die worden gepasseerd.

Informatie

Meer informatie over de route en doorkomstijden is te vinden op FaceBook, evenement KiKa Marathon van Zundert 2022.

Mocht u willen doneren? Graag! 

Dat kan via https://www.actievoorkika.nl/kika-marathon-van-zundert-2022. Uw donatie wordt erg op prijs gesteld!

Wij hopen op zonnig, zacht en droog weer, een mooie opkomst van hardlopers en supporters en uiteraard een geweldig bedrag dat we kunnen overhandigen aan KiKa![n]