Fietsen onder zomerse omstandigheden.
Fietsen onder zomerse omstandigheden. FOTO BERRY HACK

Trappistentrappers weer in korte broek

WERNHOUT - Op de geslaagde veldtoertocht van vorige week volgde afgelopen zondag nog zo’n ongekend mooie fietsdag, uitzonderlijk voor eind oktober maar wel lekker.


Het lijkt wat ongepast om bij temperaturen boven de twintig graden van een Winterronde te spreken maar het beestje moet nu eenmaal een naam hebben. Een dertigtal renners reed deze ronde zoals gezegd onder prima omstandigheden. Er werd heerlijk gefietst maar volgbuschauffeur Jos moest wel drie keer bijspringen in verband met mechanische ongemakken. 

Terwijl de Trappertjes nog eens lekker gingen crossen in Wuustwezel was het voor een groep veldrijders toch even slikken toen bij aankomst bleek dat de veldtoertocht van Essen-Hoek niet doorging, een eigen rondje was nog de enige optie.


Programma
Voor zondag 6 november staat uiteraard de vaste ronde voor de wegploeg op het programma met vertrek om 9.00 uur. Dit blijft zo tot het zomerseizoen. De veldrijders houden het best de appgroepen in de gaten om onderling de mogelijkheden te bespreken.[n]