Woensdag 2 en 9 november

Inzamelactie kleding en schoenen

9:00 | diverse locaties

T/m 10 november kunt u in Zundert en Klein Zundert op vier locaties kleding en schoenen inleveren. Dit kan in Zundert bij mevr. Braspenning (De Brug 42). In Klein Zundert bij mevr. Peeters (Hulsdonkstraat 2), mevr. Pinxteren (Ettensebaan 17) en mevr. v.d. Kloot (Burg. Kievitslaan 39). Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika). Meer informatie: www.samskledingactie.nl.

 

Vrijdag 4 november

Tonpraatavond De Banaonblussers

19:30 | Café het Wapen van Zundert

Op vrijdag 4 november zullen tijdens de Tonpraatavond van De Banaonblussers onder meer Arian Compen, Andy Marcelissen en Jesper van Gerwen achter de ton op het podium van Het Wapen van Zundert kruipen. Kaarten verkrijgbaar bij Het Wapen van Zundert, Café De Kèrel of Wouw, da’s lekker!

 

Zaterdag 5 november

Repaircafé

10:00 | Pluspunt Nonnekeshof

Zaterdag 5 november kunt u uw kapotte spullen weer een tweede kans geven. In het Pluspunt bij het Nonnekeshof (Burg. Manderslaan) vindt dan weer een Repaircafé plaats van 10.00 tot 13.00 uur. De vrijwilligers proberen steeds uw kapotte spullen gratis te repareren terwijl u wacht.


Zondag 6 november

45 jaar zonder Elvis Presley

14:00 | café Buitenlust

Zondag 6 november, van 14.00 uur tot 19.00 uur in feestzaal Buitenlust aan de Huisakkerstraat 2 in Rijsbergen, ’45 jaar zonder Elvis Presley’, met optredens van een tiental artiesten, elvismemoriesbelgium.jimdofree.com


Kerst Uitgestald

14:00 | Museum de Weeghreyse

Vanaf 6 november zal in museum de Weeghreyse in Zundert de sfeervolle tentoonstelling ‘Kerst Uitgestald’ te zien zijn. Els Aerts-Verschueren verzamelt al jarenlang kerststallen uit verschillende landen en toont haar indrukkende verzameling. Daarnaast heeft ze veel kerstattributen in allerlei vormen, soorten, maten en materialen gemaakt. Museum de Weeghreyse, Markt 23, Zundert, www.deweeghreyse.nl. Elke zondag van 14.00-17.00 uur van 6 november t/m 8 januari.


Donderdag 10 november

Alzheimercafé Zundert

19:30 | De Willaert

10 november is er weer een Alzheimercafé. Deze keer krijgt u informatie over hoe u zelf voor uw naaste met dementie een levensboek kunt maken. Dit om de herinneringen samen op een mooie manier langer vast te kunnen houden en samen opnieuw te beleven. De avond begint om 19:30 uur in het Warm Hart in de Willaert in Zundert. Toegang is gratis!