Springselectie A Samen Sterk Rijsbergen.
Springselectie A Samen Sterk Rijsbergen. Foto: FOTO MILLIE HESSELS

Resultaten Springselectie A Samen Sterk Rijsbergen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Afgelopen weekend vond in Kapelle de ABC regiowedstrijd groepsspringen plaats. De Springselectie A van Samen Sterk Rijsbergen nam hieraan deel met 3 teams.

Iedereen werd om 8 uur ‘s ochtends verwacht in Kapelle. Dit jaar nam de springselectie A na lange tijd weer met 3 teams deel aan de wedstrijd.

Jeugd C 8-12

Het team Jeugd C 8-12 bestond uit: Xenna, Linn, Dieke, Lynn, Yvi, Nienke, Yuna, Alexia en Ise. De meiden uit dit team waren nog erg jong vergeleken met andere teams. Maar desondanks hebben ze netjes geturnd, wat ook de jury heeft gezien. Op plankoline kast resulteerde dit tot een 1e plaats met 19,30 punten! Op trampoline pegasus hebben de meiden ondanks wat foutjes door de zenuwen een mooie 4e plaats behaald met 17,45 punten. Daarnaast hebben zij op trampoline hun uiterste best gedaan om het hoge niveau te behalen, wat werd beloond met een 7e plaats en 12,45 punten.

Junior C 13-17

Het team Junior C 13-17 bestond uit: Ise, Alexia, Linsey, Yfke, Lisa, Bente, Debby en Ilse. Ook deze meiden zijn nog erg jong binnen deze categorie. Maar dit heeft ze niet weerhouden om prijzen mee te pakken. Dit team is namelijk 3 keer op een 3e plaats beëindigd! Op trampoline pegasus hadden zij een super hoge score van 17,90 punten! Ook op airtrack hebben de meiden zich niet laten kennen en 15,05 punten behaald. Op trampoline mochten de meiden, vanwege de vele tegenstanders, zelf een 3e prijs mee naar huis nemen! Bij dit onderdeel behaalden zij 14,15 punten.

Senior C

Het 3e team was het Senior C team, welke bestond uit: Debby, Ilse, Jannie, Floortje, Marije en Myrthe. Zij hebben tijdens de trainingen de puntjes op de i gezet en tijdens de wedstrijd bracht dit veel belovende resultaten. De dames hebben op minitrampoline en minitrampoline pegasus een 1e plaats behaald, met 21,65 en 21,35 punten. Met deze hoge scores zijn zij op beide onderdelen gepromoveerd. Dit betekent dat dit team bij de volgende wedstrijd aan een hoger niveau, namelijk het B niveau, moet deelnemen. Op airtrack is dit team 2e geworden met een mooie score van 14,65 punten.

Junior C

Het andere team waren was Junior C. Dit team bestond uit: Bente, Debby, Ilse, Jannie, Floor, Millie, Marije en Myrthe. Zij begonnen s’ ochtends op het onderdeel airtumbling waarbij zij een mooie 5e plaats behaalde met een hoge score van 17,20!  Daarna ging deze groep in de middag verder met het onderdeel trampoline en sloten zij af met het onderdeel trampoline pegasus. Bij beide onderdelen hadden zij 8 tegenstanders. De meiden hebben laten zien waarvoor ze zo hard getraind hebben wat bij trampoline resulteerde tot een 1e plaats en bij trampoline pegasus behaalde zij een keurige 2e plaats.

Jullie hebben het super goed gedaan en wij al trainsters zijn blij met deze resultaten! Met deze uitslagen gaan we weer verder trainen voor de volgende wedstrijd in het voorjaar.