Laatste loodjes van een bijzonder jaar KBO Zundert

ZUNDERT - Er is veel gebeurd in het bijna afgelopen jaar 2022. Eerst was er corona, dat voor grote problemen zorgde. Maar velen van ons zitten nu nog steeds in een moeilijke periode. 


De prijzen van levensmiddelen zijn heel erg gestegen. Juist nu mensen veel energie nodig hebben voor licht en warmte, zijn de prijzen bijna niet meer te betalen. Door onze overheid is een energietoeslag voor ondersteuning ter beschikking gesteld. Deze kan tot 31 december aangevraagd worden. Om voor deze energietoeslag in aanmerking te komen wordt er gekeken naar inkomen, salaris, uitkering en of pensioen. Binnen KBO Zundert heeft secretaris Jos Deelen diverse mensen met succes aan een energietoeslag geholpen. Informatie: Jos Deelen 076-5976103.


Komende activiteiten

Kerstviering 19 december in het Wapen van Zundert. Gezellig samenzijn met een kerstsfeertje, hapje, drankje en aansluitend een optreden door Het Princenhaags Mannenkoor compleet met enkele Zundertse zangers. 

5 december een gezellige Sinterklaasbingo in het Wapen van Zundert. Aanvang 13.30u. Het aantal deelnemers is nog steeds groeiend, maar u bent welkom. 

Fietsen: Dit staat deze maand op een laag pitje. Op 23 januari 2023 is de volgende rit gepland, noteer deze datum alvast in uw agenda.

Wandelen: Maandag 12 december. Als het weer het toelaat hebben wij een kwekerijtocht in Wernhout gepland.

Koersbal: Iedere dinsdag bij de Willaert, vanaf 13.30u. Wilt u een keer meedoen bel dan met Addy Christ 06-52690920.

Hebt u interesse voor een of meer van bovenstaande activiteiten, kom een keer langs, doe mee, sluit aan en of word lid van KBO Zundert.[n]