Belangstellenden verzamelen zich bij de 'Samen aan de Bak'-bus op de Markt in Zundert.
Belangstellenden verzamelen zich bij de 'Samen aan de Bak'-bus op de Markt in Zundert. FOTO ADDO SPRANGERS

‘Samen aan de Bak’-bus doet dorpskernen aan

ZUNDERT - Rond de inzameling van huisafval in de gemeente Zundert zijn er vanaf 1 januari de nodige veranderingen Om vragen van inwoners over de nieuwe manier van afval inzamelen te beantwoorden, doet de Gemeente Zundert een kleine toer door alle dorpen met de ‘Samen aan de Bak’-bus.


DOOR ADDO SPRANGERS


Dit is een educatieve bus van de nieuwe afvalinzamelaar Saver. Inwoners met vragen over de nieuwe manier van afval inzamelen, zijn van harte welkom hun vragen hier te komen stellen. 


Markt Zundert

De bus doet alle kernen van de gemeente Zundert aan. Vorige week woensdag stond het voertuig op het schoolplein van de Sint Antoniusschool in Klein Zundert en op donderdagmiddag stond de ‘Samen aan de Bak’-bus enkele uren de Markt in Zundert. 


Wethouder Judith Kuijpers

Wethouder Judith Kuijpers (portefeuillehouder afval) gaf hierbij acte de présence om vragen van inwoners te beantwoorden. 

Vrijdag kon de bus worden bezocht op ’t Gouwe Pleintje in Achtmaal. Rijsbergen was maandag aan de beurt. Hier was de ‘Samen aan de Bak’-bus te vinden op het Lindekensplein. 

Komende donderdag 1 december ten slotte kan er informatie worden ingewonnen van 10.00 uur tot 12.00 uur in de 'Samen aan de Bak'-bus op het Antoon Jurriënsplein in Wernhout. [n]


'Voor vragen over nieuwe manier van afval inzamelen'