Donderdag 1 december

Stamboomavond

18:30 | de Karkooi

Werkgroep genealogie van Heemkundekring De Drie Heerlijkheden houdt op donderdag 1 december haar maandelijkse inloopavond in de Karkooi, Tiggeltsebergstraat 3 te Rijsbergen. De bijeenkomst vindt plaats van 18.30-21.00 uur. Belangstellenden die meer te weten willen komen over hun voorouders uit Achtmaal, Klein-Zundert, Rijsbergen, Wernhout of Zundert kunnen bij de heemkundekring terecht. Inlichtingen zijn verkrijgbaar via 076-5975331 of e-mail keeslieshout@ziggo.nl.

 

Dames die Raken

19:00 | Koutershof

Dames die Raken maken het onbespreekbare bespreekbaar op donderdag 1 december Koutershof, Rijsbergen. Een voorstelling voor mantelzorgers. Dames die Raken spelen situaties op basis van de dagelijkse praktijk. Herkenbaar en soms schurend. We gaan met elkaar in gesprek en maken het (vaak) onbespreekbare bespreekbaar. Donderdag 1 december in Koutershof Rijsbergen. Inloop om 19.00 uur. Start programma om 19.30 uur. Aanmelden kan tot 17 november via mantelzorg.zundert@surplus.nl of 076-5972200. Als mantelzorger mag je één introducé meenemen, geef dit door bij de aanmelding.

 

Zondag 4 december

Gastendienst

9:50 | Nederlands Gereformeerde kerk

Maria van Nazareth is één van de bekendste personen in de Bijbel. Haar bijzondere leven werd voor een groot deel bepaald door alles wat er met haar zoon Jezus gebeurde. Ze zou zwanger worden zonder dat daar een man voor nodig was, want de Heilige Geest zou over haar komen. Dat is een ongelooflijke boodschap. Hoe reageerde ze daarop? Wat deed dat met haar? Deze gastendienst vindt 4 december plaats in de Nederlands Gereformeerde kerk ‘Diakonia’, Gommerstraat 87 in Rijsbergen. In deze dienst zal ds. Hans van Winkelhoff voorgaan. Aanvang: 9.50 uur. Tijdens de dienst speelt de praiseband 2U.