Indruk woningen Hofstede aan de Dreef.
Indruk woningen Hofstede aan de Dreef. FOTO SCHOENMAKERS ADVIES

Info-avond mogelijk toekomstige bewoners Hofstede

ZUNDERT - Bijeenkomst voor geïnteresseerde toekomstige bewoners Hofstede aan de Dreef in Zundert.


Wonen op een (voormalig) boerenerf in het groen, waar er ruimte is voor jezelf en waar je ruimte deelt met de ander? Dat kan bij Hofstede aan de Dreef in Zundert. Een uniek plan, winnaar van de landelijke prijsvraag Brood & Spelen en een plan waar wonen meer is dan alleen een woning. Geen initiatief in de vorm van een traditioneel nieuwbouwplan, maar een initiatief dat met een visie, betrokkenheid én met elkaar gemaakt wordt. 

De realisatie van het initiatief komt dichterbij nu de belangrijkste procedures bij de gemeente zijn doorlopen. Hofstede aan de Dreef biedt ruimte aan twaalf (koop)woningen met een eigen tuin en voldoende privacy. Gelegen in een hofje met binnentuin achter de beeldbepalende langgevelboerderij. Daarnaast is er ruimte voor maximaal zes tiny huurwoningen een stukje verderop achter het erf. Tevens als onderdeel van het plan wordt een ruimte gecreëerd, welke te gebruiken is voor bewoners om bijvoorbeeld gezellig samen te zijn met een groep. De planlocatie ligt aan de Achtmaalseweg 111, op steenworp afstand van het dorp Zundert. 

Hofstede aan de Dreef gaat de komende periode verder uitgewerkt worden met geïnteresseerde toekomstige bewoners. Ziet u zichzelf hier al wonen? 

Heeft u interesse hierin? Meldt u zich dan aan voor de eerste informatiebijeenkomst. Dit kan door een e-mail te sturen met uw naam (en evt. de naam van uw partner) naar info@aandedreef.nl. De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 15 december om 19:30 uur bij Café 'In den Anker', adres: Rucphenseweg 35 in Zundert. U ontvangt op deze avond geheel vrijblijvend informatie over het plan, de woningen en de beoogde planning tot realisatie. 

Op deze avond gaat uiteraard ook interesse uit naar uw (woon)wensen. Waar wilt u over meedenken? Wilt u zich inzetten voor Hofstede aan de Dreef? Genoeg redenen om het gesprek aan te gaan met elkaar. Wij hopen u de 15e te spreken. 

In verband met de planning van de avond ontvangen wij graag een schriftelijke aanmelding per e-mail vòòr 12 december aanstaande. Wij zien uw aanmelding en komst op de informatieavond graag tegemoet. Wenst u meer informatie, maar bent u niet in de gelegenheid om bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn? Houd dan vooral de website in de gaten voor updates en contact: www.aandedreef.nl.[n]