Activiteiten NEO gaan weer van start

RUCPHEN - Het is even stil geweest v.w.b. mededelingen omtrent activiteiten van onze muziekvereniging, maar het lijkt er op dat we beetje bij beetje de spreekwoordelijke draad weer kunnen gaan oppakken.


Het laatste optreden van diverse NEO-geledingen vond plaats tijdens het GMC, begin november 2021. Dat was voor alle deelnemende verenigingen eindelijk weer eens een echt optreden en mede daarom zo succesvol. Maar helaas, tegen het eind van diezelfde maand liep het aantal besmettingen landelijk snel op en werden de coronamaatregelen wederom aangescherpt. Het concert met Gerard van Maasakkers, wat eind november stond gepland, werd opnieuw uitgesteld. Het kerstconcert van NEO kon ook geen doorgang vinden, zelfs niet in een 'live-stream' uitvoering. Desondanks lukte het ons jongste orkest De Notenkrakers o.l.v. Sander van Dorst toch een muzikale kerstgroet uit te dragen. Nogmaals dank daarvoor! In januari werd een digitale (net-geen) pubkwis georganiseerd en streden 12 teams om de eer én de hoofdprijs. Inmiddels, na de eerste versoepelingen in januari, zijn de repetities van alle geledingen weer gestart. We hopen dat er snel weer meer mogelijk is, vooral omdat 26 maart het concert met Gerard van Maasakkers gepland staat.


Rikavond

De trouwe bezoekers van onze rikavonden hebben we enkele maanden moeten teleurstellen. Maar volgende week, vrijdag 18 februari, zal de geplande NEO rikavond weer doorgaan. Inschrijven kan vanaf 19.00u, de rikavond start om 19.30u in Agora. U hoeft geen lid te zijn van NEO om aan onze rikavonden te kunnen deelnemen.[n]