Klusdag in en om Molen De Hoop tijdens NLdoet

SPRUNDEL - Op zaterdag 12 maart doen wij, tussen 09.00 uur en 16.00 uur weer mee aan NLdoet! met een ‘Grote klusdag in en om molen De Hoop’. 


Op het programma staan het installeren en afwerken van de nieuwe vitrine in de invaart, het schilderen van de deuren en de raampjes, luiken en rollagen. Het monteren van een nieuwe lichtstraat  en stopcontacten in de invaart. 

Ook het onderhoud en beheer van de bloemrijke molenbelt en omringende tuin maken het programma, met een lunch tussen 12.00 uur en 13.00, compleet. 


Ook meehelpen

Zin om mee te komen helpen, meld je dan even aan voor woensdag 9 maart door een mailtje te sturen naar molensprundel@gmail.com of bel 06 44 086 437.

Opening molen

Elke dinsdag zijn bezoekers tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom in de molen. Op de eerste en derde zaterdag van de maand is dit Rijksmonument ook tussen 11.00 uur en 14.00 toegankelijk voor het publiek.


'Kom ook helpen tijdens de klusdag op 12 maart'


Informatie

Alle informatie over molen De Hoop Sprundel is te vinden op de website. Voor het aanvragen van rondleidingen voor groepen of verenigingen kunt u ook op deze site,  www.molensprundel.nl,  terecht of stuur een mailtje naar molensprundel@gmail.com.[n]