My Generation.
My Generation. FOTO MY GENERATION SPRUNDEL

'Zondag in de Trapkes' vanaf 13 maart

SPRUNDEL - Op 13 maart start 'Zondag in de Trapkes'. Vanaf dan is het dorpshuis op zondag van 13.00 tot 17.00 uur open. 


Hiermee wil Dorpswerk Sprundel tegemoet komen aan mensen die op zondagen behoefte hebben aan ontmoeting. Iedereen is welkom. Er is dan gelegenheid om een praatje te maken, te kaarten, darten, rummikuppen, een krant of tijdschrift te lezen, enz. Ook zal op zondagmiddagen het kabouterpad in het Fatimapark open zijn. Naast de openstelling van de foyer zullen op zondagen regelmatig activiteiten plaatshebben.

13 maart bijt My Generation het spits af. Dit is een club van vijftig plussers, die wekelijks samenkomen om op een gezellige manier muziek te maken. De zang wordt begeleid door een gitarist, toetsenist en drums. Hun repertoire omvat Rock & Roll, Country, Beat en Pop, voornamelijk Nederlands- en Engelstalig. Het betreft met name bekende, vlotte muziek en meezingers uit de jaren 50, 60 en 70. Hun optreden begint zondag 13 maart in De Trapkes om 14.00 uur.

20 maart kan iedereen die zich tijdig via tel. 0165-382889, of info@dorpswerksprundel.nl opgeeft een rondleiding in De Trapkes krijgen.[n]