Diverse activiteiten op programma NEO Rucphen

RUCPHEN - We hopen en verwachten de ‘positieve’ bijwerkingen van carnaval achter ons te kunnen laten, want er staan leuke, langverwachte activiteiten en concerten op het programma.

Allereerst natuurlijk het concert van NEO met Gerard van Maasakkers. Aanvankelijk gepland op 26 november 2020, maar vanwege corona noodgedwongen uitgesteld naar 27 november 2021. Op het laatste moment wederom uitgesteld vanwege beperkende maatregelen ten gevolge van het hoge aantal coronabesmettingen. 

Maar nu gaat het er dan toch eindelijk van komen. 

Zaterdag 26 maart staat in Agora het concert van NEO met Gerard van Maasakkers gepland. Zowel NEO als ook Gerard van Maasakkers (met combo) zullen eigen nummers ten gehore brengen, maar natuurlijk zal ook een groot aantal nummers gezamenlijk worden uitgevoerd. 

Het concert is al maanden uitverkocht, maar heel misschien komen er nog enkele kaarten beschikbaar. 

Mocht u alsnog interesse hebben dit unieke concert bij te wonen, stuur dan een mail naar info@harmonieneo.nl en informeer naar de beschikbaarheid van de allerlaatste kaarten.


Kampweekend NEO

Ook het traditionele kampweekend van NEO kon in 2020 en 2021 niet doorgaan. De werkgroep heeft desondanks in de vorm van enkele ‘corona-proef’ jeugddagen een prima alternatief georganiseerd, gezien de omstandigheden. 

Dit jaar kan en mag het eindelijk weer wel zoals we graag zouden willen, dus kunnen jeugdleden van NEO zich aanmelden voor het super gezellige kampweekend van 8 t/m 10 april. 

Dit jaar wederom georganiseerd in ’t Ossekopke in de Rucphense bossen. Dit mag en wil je niet missen, dus niet vergeten je aan te melden!


Rikavond NEO

Vrijdagavond 18 maart organiseert NEO wederom een rikavond. Onze trouwe gasten wisten dat natuurlijk al, maar ook nieuwe bezoekers zijn bij deze uitgenodigd. U hoeft namelijk geen lid te zijn van NEO om aan deze rikavonden te mogen deelnemen. 

U bent van harte welkom, aanvang 19.30u in de foyer van Agora. De foyer is open vanaf 19.00u.[n]