Een van onze eerste opstappers 2010.
Een van onze eerste opstappers 2010. Foto: Kees vd Borst

Road Runners Rucphen start voorjaars-opstapgroep

Actueel

RUCPHEN - Nu alle ‘lockdown’ en andere corona beperkingen zijn ingetrokken kunnen alle wandelaars en hardlopers de trainingen weer ‘rustig’ oppakken. “We kunnen kijken waar we met z’n allen qua trainingen weer staan. Vanaf 5 april is weer de eerste training in ‘zomertijd’ dus heerlijk het bos in.”

Op veler verzoek starten Road Runners Rucphen, na enkele jaren van afwezigheid, weer opnieuw met met de ‘Voorjaars-opstapgroep’. De trainingen worden gegeven door het ervaren trainersechtpaar Mariëlle en Aschwin. De startersgroep begint met op dinsdag 5 april met de eerste training en beginnen om 19.00 uur met de trainingen. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagen. Na 14 weken en 28 trainingen zal elke deelnemer in staat zijn om 30 minuten aan een stuk te kunnen hardlopen.

De opstapgroep is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met hardlopen, of de draad weer wil oppakken na een bijvoorbeeld een blessure.

Informatieavond 31 maart
Meer weten bel met 06-51477308, mail naar rrrucphen@kpnmail.nl  of kom gewoon donderdag 31 maart naar de informatieavond in ons clubhuis Agora te Rucphen. Inloop vanaf 19.15 uur aanvang 19.30 uur tot uiterlijk 20.30 uur. Tijdens deze avond ontvangt u alle informatie over het starten met hardlopen.