Meer dan 100 KBO deelnemers genoten van een superbingo middag.
Meer dan 100 KBO deelnemers genoten van een superbingo middag. Foto: Jan van Peer

Fantastische hervatting KBO activiteiten Sint Willebrord

Sport en vereniging

SINT WILLEBRORD - Op donderdagmiddag 24 maart was te zien dat te KBO senioren van Sint Willebrord de draad weer oppakken. Die middag werd de Superbingo gehouden in De Lanteern.

Meer dan 100 deelnemers hadden zich aangemeld en waren present. Zij werden verwelkomd met koffie met het al bijna tot traditie geworden worstenbroodje.

Na een welkomstwoord van voorzitter Wil van de Luijtgaarden, die verheugd de grote opkomst constateerde en aangaf dat het voelbaar was dat iedereen weer blij was om er eens uit te zijn, werd overgegaan op de onthulling van een nieuw super modern bingo-apparaat.

Subsidie

Voor de uitleg hoe deze gratis bingomiddag en de aankoop van het nieuwe apparaat tot stand was gekomen werd het woord gegeven aan penningmeester, Jan van Peer. Hij legde uit dat er mogelijkheid was geweest via KBO Brabant om middels een eigen activiteit subsidie bij elkaar te sprokkelen. En het is gelukt. Omdat het ons bestuurslid Coosje Mies lukte om de regionale middenstand te porren voor een donatie, en eindeloos invullen van formulieren door onze penningmeester, kon de subsidie worden binnengesleept.

Diverse bingo-rondjes werden gespeeld. Ria Prins, die ook altijd de woensdagmiddag KBO bingo “draaide”, was zichtbaar in haar nopjes met het nieuwe apparaat. Bingo draaien is er nu niet meer bij, de werking van het moderne apparaat werd snel duidelijk.

Mooie prijzen waren aangeschaft, handdoeken pakket, wijnpakket, huidverzorgings artikelen, geldbedragen, het werd allemaal enthousiast door de geluksvogels ontvangen.

Het is begonnen

Het is begonnen, we mogen weer, met elkaar gezellige activiteiten doen. De superbingo middag was uitermate geslaagd. De bijzondere KBO-Paasviering staat in Sint Willebrord alweer ingepland en gezien het grote aantal inschrijvingen daarvoor belooft ook deze middag grandioos te worden.

Het bestuur is blij eindelijk weer onze Willibrordse KBO senioren dat te kunnen bieden wat we zo hebben gemist.