Ouderwets plezier op de kermis
Ouderwets plezier op de kermis Foto: Toon Roks

Het is genieten bij KBO-Sprundel

Sport en vereniging

SPRUNDEL - Afgelopen woensdag vertrok een volle bus naar het orgel- en kermismuseum in Hilvarenbeek. Deze dagtocht ‘Soet en Vermaeck’ was weer echt ouderwets gezellig. 

Na een welkom met koffie en wafel kregen onze KBO-leden op ludieke wijze uitleg over het ontstaan van de kermis en draaiorgels. Op de muzikale noten kon zelfs een dansje gewaagd worden. Men waande zich weer als een klein jongetje of meisje op de kermis. Het was een geslaagde heerlijke dag die afgesloten werd met een lekkere stamppot met worst zodat iedereen weer voldaan huiswaarts keerde.

Komende activiteiten

Op de KBO-agenda staan de komende tijd nog meer belangrijke activiteiten.

Zo start op dinsdag 5 april het wekelijkse fietsen weer. Er wordt iedere keer een tocht van ongeveer 30km gereden met een gezellige koffiestop. Start om 13.30u bij de Trapkes.

De traditionele Paasviering van onze KBO vindt plaats op woensdag 13 april. Aanvang 11.00u in de kerk. Daarna koffietafel gevolgd door de algemene ledenvergadering die om 13.15u begint. De muzikale noot zal hierbij niet ontbreken.

Op woensdagavond 20 april organiseren we een thema-avond over levenstestament, erfrecht en financieel beheer. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle inwoners uit Sprundel; ook niet KBO-leden zijn van harte welkom. Notarieel jurist Jacqueline Trouw uit Etten-Leur en een medewerker van de Rabobank Zuidelijke Baronie zullen ingaan op zaken die voor ons allen zeer belangrijk zijn. Toegang is gratis.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding graag contact opnemen met bestuurslid Ad van Loon: tel. 06-30443490.