Annemiek Schrauwen en Wim van den Broek 50 jaar lid Toneelvereniging Vlijt met Volharding Rucphen.
Annemiek Schrauwen en Wim van den Broek 50 jaar lid Toneelvereniging Vlijt met Volharding Rucphen. Foto: Ries van Dorst

Toneelvereniging Vlijt Met Volharding start weer

Sport en vereniging

RUCPHEN - Eindelijk na ons jubileumstuk in 2019 krijgen we, naar wij hopen, weer de gelegenheid om een uitvoering voor te bereiden. Telkens waren we bezig en telkens kwam de “firma covid” om de hoek kijken om er de rem op te zetten. De jaren 2020, 2021 en 2022 moesten we helaas alles uitstellen. Maar nu rechten we onze rug om het seizoen 2022-2023 succesvol te volbrengen.

Dit hebben we besloten tijdens de jaarvergadering van onze mooie vereniging op 23 maart in Agora.

Het stuk, De Bruidzilla Gaat Los, van Henk Roede een klucht in drie bedrijven willen we spelen op 11, 12 en 18 maart 2023 in Agora te Rucphen. Hier waren we al mee bezig en vol goede moed betreffende de rolkennis beginnen we in september weer met de repetities.

Tijdens de jaarvergadering waren er geen verschuivingen in het bestuur en de uittredende leden werden dus herkozen. Een feestelijke noot was er, doordat de secretaris, Annemieke Schrauwen-Struijs en voorzitter Wim van den Broek werden gehuldigd wegens het vijftig jarig lidmaatschap. Uiteraard de bloemen en een mooie herinneringsspeld en hanger waren hun deel met leuke speeches van Toos Posthumus-Struijs en Ries van Dorst.

De conclusies van de jubilarissen zijn dan ook: door de inzet, volharding, vertrouwen en vriendschap van alle leden is het hun gelukt!

Verder te vermelden is dat we gelukkig weer een kleine uitbreiding hebben van spelers, alleen de heren blijven wat achter. Dus, is er interesse, graag aanmelden bij de secretaris.