Genieten van het ontspanningsgedeelte.
Genieten van het ontspanningsgedeelte. Foto: Theo Hagedoorn

Sfeervolle en gezellige paasviering KBO Rucphen

Sport en vereniging

RUCPHEN - Zaterdag 9 april heeft KBO Rucphen haar jaarlijkse Paasviering en Algemene Ledenvergadering in zaal het Trefpunt gehouden. Honderdvijftien senioren namen deel aan deze bijeenkomst. 

Om 11.00 uur werden de senioren welkom geheten door voorzitter Elly Konings, die zich samen met het bestuur zeer gesterkt voelde. Met deze goede opkomst werd de vergadering geopend. Ter nagedachtenis aan de overleden leden werd een minuut stilte in acht genomen. Middels digitale presentatie werd er teruggeblikt op de gehouden activiteiten in het jaar 2021 en werd er aansluitend met duidelijke uitleg, het financieel verslag over 2021, alsmede de begroting 2022, digitaal uiteen gezet. Dientengevolge werd de verklaring van de kascontrolecommissie aangenomen en decharge verleend aan de penningmeester Theo Hagedoorn voor het gevoerde beleid over het jaar 2021. Om 12.15 werd er gezamenlijk deelgenomen aan een heerlijke paasbrunch. Na de paasbrunch, verzorgde zanger John Chimney een geweldig optreden, bestaande uit vrolijke Nederlandstalige oude en nieuwe liedjes, waarbij er volop door de senioren werd meegezongen en gedanst. Tijdens de pauze ontbrak de versnapering in het teken van Pasen niet. Tussendoor werden er 4 rondjes bingo gespeeld, waaraan zoals men gewend is, wederom leuke prijsjes te winnen waren. Vervolgens het tweede gedeelde met optreden met John. 

Rond de klok van 16.30 uur werd de paasviering afgesloten door de voorzitter en werd er mededeling gedaan over de komende activiteiten binnen onze KBO afdeling, zoals Koningsbingo, een op handen zijnde Dagreis en het houden van de wekelijkse fietsmiddagen enz. Na deze afsluiting gingen onze senioren tevreden en voldaan huiswaarts.