Gezellig druk bij paasviering.
Gezellig druk bij paasviering. FOTO AD VAN TILBORG

Geslaagde paasviering bij Rucphense Actieve Senioren

RUCPHEN - Afgelopen zaterdag was er een paasviering van RAS in Agora. De dag begon met een viering in de St Martinuskerk. Na de dienst in de kerk wandelden de Rasleden van de kerk naar Agora. Degene die niet naar de kerk gingen waren vanaf 11 uur welkom in Agora. 


De aula zat helemaal vol en het was voor de leden leuk om op deze manier weer bij elkaar te zijn. Er werd volop gekletst en gekeken naar de vele foto's van de afgelopen tijd. Om half een werd er een begin gemaakt met de lunch. Iedereen liet het zich goed smaken. Er was zelfs aan de paaseieren gedacht. 


Optreden De Bossche Maten

Na de lunch werd alles opgeruimd en konden de leden gaan luisteren naar de mooie muziek van De Bossche Maten. Ze hadden een voorstelling van driemaal een half uur met mooie oude zeemansliedjes in verschillende talen en ze wisten de RAS leden volop te vermaken. Het was een gezellige ouderwetse paasviering.

Rond 5 uur werd de dag afgesloten door de voorzitter. Hij bedankte de werkgroepleden voor het vele werk en was erg tevreden over het verloop van de dag. 

Programma

De voorzitter vertelde ook nog dat de volgende ontspanningsmiddag op 22 april zal zijn en dat ze er dan een feestelijke happening van gaan maken.

Verder staat op 14 mei de uitgestelde jaarvergadering van het jaar 2021 op het programma met ook weer een feestelijke afsluiting en misschien wel de huldiging van het tweehonderdvijftigste lid.

Vanaf mei wordt er weer volop gefietst (op dinsdag en donderdag) en de eerste dagtocht gaat traditiegetrouw naar Meerseldreef.[n]