140 KBO leden in De Lanteern voor de bijzondere Paasviering.
140 KBO leden in De Lanteern voor de bijzondere Paasviering. Foto: Marja van de Beemd

Paasviering voor 140 leden van de KBO Sint Willebrord

Sport en vereniging

SINT WILLEBRORD - Een fantastische middag, dat was de Paasviering 2022 voor de leden van de KBO Sint Willebrord. Pasen is het feest van de wederopstanding. Nu, dat bleek ook in De Lanteern op woensdag 13 april 2022. Alsof alle senioren, leden van de KBO Sint Willebrord, waren opgestaan om gezamenlijk de Paasviering te beleven.

In de Sint Willibrorduskerk werd speciaal voor de KBO een eucharistieviering gehouden. Dat was een passend begin voor die leden die daaraan deelnamen. 

Omdat in de voorgaande jaren wegens het bekende virus geen vieringen konden worden gehouden, had het bestuur besloten om de Paasviering een geheel ander jasje te geven en de leden de middag en maaltijd gratis aan te bieden.

Dat daar gehoor aan is gegeven en dat men er zin in had bleek. 140 deelnemers! Een ongekend groot aantal. Maar zowel THePit (degenen die de maaltijd verzorgden, uitserveerden en zorgden dat er niemand iets te kort kwam), als De Lanteern zelf en diens medewerkers, draaiden hun hand er niet voor om en hadden het prima voor elkaar.

Er werd uitermate genoten. Van de maaltijd, van het samenzijn, van het ongestoord samen kunnen bijpraten, de tijd vloog voorbij.

Complimenten voor al diegenen die deze middag mogelijk hebben gemaakt. Ook de aanwezige wethouders, mevrouw Suzanne Breedveld en Laura Matthijssen, hebben kunnen “voelen” hoe het er aan toe gaat bij de KBO in Sint Willebrord. Ze hebben een goed beeld gekregen van wat het betekent om onze senioren te laten genieten.

Voldaan, bijgepraat, met een goed Paasgevoel, zo fijn dat het weer kon, de wederopstanding letterlijk gevierd, met dankwoorden voor de heerlijke middag, verlieten de deelnemers rond half vijf hun Lanteern.