affiche Kingsnight
affiche Kingsnight Foto: affiche gemaakt door Oranjecomité

Programma Koningsdag Zegge 2022

ZEGGE - EHet Oranjecomité Zegge heeft voor komende Koningsdag een mooi programma opgesteld. Na 2 jaar afwezigheid is het weer tijd voor een leuke dag!


Koningsdag wordt op dinsdagavond 26 april al afgetrapt met Kingsnight waar kinderen van 4 t/m 15 jaar een leuke disco-avond met DJ tegemoet gaan in De Nieuwenbergh!

Van 18:30-20:00 uur zijn de kinderen van groep 1 t/m groep 4 welkom en vanaf 20:15 uur verwelkomen we graag de kinderen vanaf groep 5. We sluiten de avond om 22:00 uur. Entree 5 euro, inclusief 3 consumpties.

Koningsdag zelf start om 11:30 uur met de versierde fietsoptocht vanaf het dorpsplein in Zegge waarbij Harmonie-Tamboerkorps Sint Cecilia voor de officiële aftrap zorgt. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 11:00 uur. De fietsoptocht eindigt op het terrein van VV Dioz waar aansluitend de prijsuitreiking voor de mooist versierde fiets is en ook de start is van een geweldige spellenmiddag!!

Van een stormbaan naar 4-op-1-rij XL naar het Vliegend tapijt! Hoe leuk is dat?? Kinderen t/m 15 jaar kunnen zich uiterlijk tot 14:30 uur inschrijven voor deze middag. Om 15:00 uur sluiten we de middag af met een toffe goochelshow!

Op het terrein van Dioz is ook ruimte voor een heuse vrijmarkt. Wil je graag met je kleedje jouw spulletjes verkopen dan kun je je daarvoor aanmelden via mail: oranjecomitezegge@gmail.com.

We roepen alle kinderen van Zegge op om er samen een hele leuke Kingsnight en Koningsdag van te maken.

Bij slecht weer wijken we uit naar De Nieuwenbergh.

Houd onze Facebookpagina Oranjecomité Zegge in de gaten voor alle informatie.[n]