Nelleke Goossens, Frans Goossens, Dien van Gastel, Ad van Opdorp, Naantje Struys
Nelleke Goossens, Frans Goossens, Dien van Gastel, Ad van Opdorp, Naantje Struys Foto: Michel Damen

Vijf jubilarissen bij KBO Schijf in 2022

Sport en vereniging

SCHIJF - Op 6 april hield KBO Schijf haar paasviering, ruim honderd leden waren aanwezig toen voorzitter kees Gijzen om elf uur hen welkom heten.

Jan van Steenhoven was de voorganger bij de dienst die bijgestaan werd door het gemengd koor van Schijf. Na de dienst konden de leden aanschuiven voor de lunch. Polleke Verhoeven van de GGD kwam uitleg geven hoe men gezellig oud kon worden. Dat werd door de leden positief ervaren en zette hen aan het denken.

Het belangrijkste van de dag was de jaarvergadering. Belangrijk omdat de leden zich konden uitspreken over het gevoerde beleid. Ook konden zij voorstellen doen om KBO Schijf te versterken en te verbeteren.

De notulen van de vorige vergadering en het jaarverslag opgemaakt door onze secretaris Betsy van de Sande werd onder applaus goedgekeurd door de leden. Ook het financieel verslag opgemaakt door onze penningmeester Michel Damen onder applaus van de leden goedgekeurd. Er waren twee bestuursleden die waren gestopt als bestuurslid, maar er hadden zich drie nieuwe leden opgegeven, Nellie Damen, Petra van den Hoek en Rene van den Hoek. Zij werden door de leden in het bestuur gestemd. Ook zij kregen een applaus toen voorzitter Kees Gijzen hen uitnodigde om aan de bestuurstafel aan te schuiven.

Er waren ook vijf jubilarissen, leden die vijf en twintig jaar lid zijn. Dit jaar waren het Nellie Goossens haar man Frans Goossens, Dien van Gastel, Ad van Opdorp en Naantje Struys. Zij werden door de voorzitters in de bloemtjes gezet. De voorzitter bedankte zijn leden en zijn bestuursleden en werkgroepen voor hun inzet want zonder hen zouden we de afdeling niet draaiende kunnen  houden.

Rond half vijf sloot de voorzitter de vergadering. Zo kwam na lange tijd, door corona, een einde aan een gezellige en mooie dag voor KBO Schijf.