Iedereen vol spanning.
Iedereen vol spanning. Foto: ad van tilborg

Geslaagde bingomiddag Rucphense Actieve Senioren

Sport en vereniging

RUCPHEN - De laatste ontspanningsmiddag van het winterseizoen bij RAS was een middag met bingo.

Normaal in de foyer, maar door de grote drukte moest de organisatie uitwijken naar de grote zaal. Eerst werd er wat gekletst en koffie gedronken om vervolgens 6 rondjes bingo te spelen. Er waren prachtige prijzen en iedereen zat vol spanning te wachten op een goed nummer. Al met al een hele leuke middag. In de laatste ronde was de hoofdprijs een champagnekoeler met een fles champagne, maar helaas zonder ijsklontjes.

RAS kan terugzien op leuke en drukke ontspanningsmiddagen in de foyer van Agora. In de zomermaanden vanaf mei zijn er geen ontspanningsmiddagen meer. Misschien nog enkele thema avonden en als het kan excursies.
Ook het fietsen gaat in mei weer volop starten. Op dinsdagmiddag en donderdagavond en ook nog diverse dagtochten. Op de jaarvergadering van 14 mei hopen wij hier meer over te vertellen. Afgelopen zondag is onze 5 daagse reis naar Duitsland vertrokken, die 2 jaar achter elkaar niet door kon gaan door corona. Nu staan we in de startblokken om er een mooie zomer van te maken.