Woensdag 27 april

Puzzelfietstocht op Koningsdag

14:00 | Zaal Kerkzicht

Puzzelfietstocht in Zegge met Koningsdag. Start café Kerkzicht tussen 14.00 en 15.00 uur. Inschrijving gratis! Fiets mee.Live muziek vanaf 16.30 uur van Starting Over coverband.Info: www.kerkzicht.nl

 

Zondag 1 mei

Lezing met beelden over 2e wereldoorlog

14:00 | Dorpshuis de Trapkes

Op zondag 1 mei is in er De Trapkes een lezing over de Tweede Wereldoorlog. Daarbij worden bijpassende beelden getoond. Ad van Uffelen vertelt er over drie gecrashte vliegtuigen in de gemeente Rucphen. Oorlog en bevrijding in Sprundel staan centraal bij de presentatie door Jan van den Broek. Speciaal op de bevrijding door de Timberwolvers gaat Petra Veraart nader in. Verder laten Geert van der List en Mees Blom een deel van hun grote verzameling materiaal uit de oorlog ten toon. Lezing en tentoonstelling beginnen in het Sprundels dorpshuis om 14.00 uur.


 

Woensdag 4 mei

BiebFabriek in meivakantie in bibliotheek

10:00 | Bibliotheek VanNu

Natuurlijk is er tijdens de meivakantie weer een BiebFabriek in de bibliotheek in Rucphen! Woensdagochtend 4 mei maak je een eigen digitaal en interactief prentenboek over iets of iemand waar je van houdt. Dat kan gaan over iemand waar je verliefd op bent of over je lievelingshobby zoals lezen, sporten, dieren of aliens. Wil je iemand verrassen met moederdag, dan kun je natuurlijk ook een boek maken voor die persoon.Er zijn een beperkt aantal plaatsen, meld je hier snel aan: https://www.bibliotheekwb.nl/jeugd-en-jongeren/6-12/basisonderwijs/de-biebfabriek--meivakantie-2022.html.

 

Alleenstaande Soos Sprundel

13:30 | Dorpshuis de Trapkes

De Alleenstaande Soos van Sprundel heeft elke 1e woensdagmiddag van de maand een leuke activiteit in De Trapkes. Voor meer informatie, bel met Jo Oomen via 0165-381929.